БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Хороскоп за месец Октомври 2021

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Овен

Ретроградният Меркурий в периода до 18.10.2021 ще окаже негативно влияние върху общуването с брачните и делови партньори. Възможни са юридически проблеми, свързани с грешки, недоглеждане или недостатъчна информация. Не е благоприятно да се сключва брак, да се подписват договори. Съдебните дела е възможно да се отложат или да не се разрешат във ваша полза. След 18.10.2021 е времето да получите съвет или консултация от опитни профисионалисти, за да разрешите съществуващите си проблеми.

Телец

Ретроградният Меркурий в периода до 18.10.2021 ще доведе до нервност, безпокойство, объркване в плановете ви и работната документация. Разногласия и дребни конфликти с колегите ви могат да доведат до проблеми в работен план. Обърнете внимание на здравето си, особено за тези от вас с хронични заболявания. След 18.10.2021 е период, в който може да подобрите здравето си – диета, нов начин на здравословно хранене, прекъсване на вредни навици.

Близнаци

Ретроградният Меркурий в периода до 18.10.2021 ще доведе до проблеми с общуването с любимите ви хора. Дребни неприятности и спорове могат да влошат, макар и временно, отношенията с децата ви. Любовните връзки, възникнали в този период ще бъдат нетрайни и е твърде вероятно да приключат много скоро. Периодът е неподходящ за всякакъв вид рискове, свързани с пари и инвестиции. Тайни любовни връзки могат да бъдат разкрити. След 18.10.2021 проведете разговори с хората, с които имате проблеми. Възможно е в този период да намерите хармонията в общуването си отново.

Рак

Ретроградният Меркурий в периода до 18.10.2021 ще предизвика безпокойство в семействоото и отношенията ви с роднините. Възможно е да имате различно мнение по важни въпроси. Затова не обсъждайте теми, свързани със семейни дела или недвижими имоти. Не инвестирайте в уреди и материали, свързани с ремонт на дома ви. Перидът след 18.10.2021 е подходящ да завършите ремонта в дома си, да предприемете действия, свързани с нов дом и преместване.

Лъв

Ретроградният Меркурий в периода до 18.10.2021 ще ви направи по-нервни, разсеяни и раздразнителни от обикновенно. Незначителни причини може да доведат до проблеми с общуването ви с близките ви хора. Проблеми с техника, транспортни средства, отлагане на договори, нарушаване на планове ще бъдат част от проблемите ви през настоящия период. Проверявайте документите си по няколко пъти и не подписвайте договори. След 18.10.2021 е благоприятно време за посреднически дела, преговори и плануване на важни дела.

Дева

Ретроградният Меркурий в периода до 18.10.2021 може да доведе до финансови проблеми и непредвидена загуба на пари. Възможно е да се сблъскате с нечестни хора, свързани с финансовите ви взаимоотношения. Възможно е да загубите заради неразумно планиране. Не планирайте и не подписвайте нищо, което е свързано с пари. След 18.10.2021 е вероятно близки роднини или приятели да ви помогнат в разрешаването на финансовите проблеми.

Везна

Ретроградният Меркурий в периода до 18.10.2021 ще ви направи по-субективни, критични и изискващи към другите. Това може да доведе до недоразумения и разногласия в партньорски план. Склонни сте да се захващате с няколко неща едновременно и е твърде възможно да не довършите нито едно от тях. След 18.10.2021 се засилва вашата умствена активност, придприемчивостта ви и умението ви да сте дипломатични. Използвайте ги в общуването с хората около вас.

Скорпион

Ретроградният Меркурий в периода до 18.10.2021 ще ви направи подозрителни, мнителни, което ще доведе до трудности в общуването и нереалистични очаквания от другите. Рискувате да пострадате от интриги на работното ви място. Затова се въздържайте от коментари, които не искате да бъдат използвани срещу вас. Ако работите със секретна информация има опасност репутацията ви да пострада. След 18.10.2021 интуицията ви се засилва, въображението ви работи много продуктивно и тези от вас, които работят в сферата на творческите професии ще имат много нови идеи, които ще реализират.

Стрелец

Ретроградният Меркурий в периода до 18.10.2021 може да предизвика събития, в които ще се почувствате измамени и предадени от близък приятел. Възможно е групата или организацията, към която принадлежите, да стане сцена на конфликти, в които ще бъдете замесени по много неприятен за вас начин. Опасност от грешни съвети и провал на плановете ви. След 18.10.2021 ще се увеличи желанието ви за контакт с приятелите ви и ще започнете отново да обсъждате и планирате начинанията, които сте забавяли.

Козирог

Ретроградният Меркурий в периода до 18.10.2021 ще предизвика трудности и хаос в работната ви среда. Везможно е да получите неприятни новини, свързани с кариерата ви и да се въвлечете в ситуация, която да доведе до разногласия с работодателите ви. Не подписвайте договори, избягвайте да планирате и действате за създаването на бизнес. Липсата ви на внимание в този период може да доведе до сериозни неприятности. След 18.10.2021 ще постигате целите си благодарение на хора с авторитени позиции в обществото.

Водолей

Ретроградният Меркурий в периода до 18.10.2021 ще доведе до разногласие на тези от вас, които работят с чужденци или са в сферата на образованието. Вашата разсеяност и разхвърляност в този период може да ви накара да се занимавате с неща, извън основната си дейност, което ще доведе до проблеми. След 18.10.2021 е благоприятно време за образование, за изчистване на стари изпити, за издателска и лекторска дейност.

Риби

Ретроградният Меркурий в периода до 18.10.2021 ще подложи на изпитание взаимоотношенията ви с околните. Възможно е да сте измъчвани от страхове и подозрителност. Възникват проблеми с финансови документи, наследства, банкови кредити и застрахователни полици. Не планирайте инвестиции и кредити, не давайте и не взимайте пари назаем. След 18.10.2021 ще имате възможносттта да кажете това, което досега сте премълчавали. Периодът е подходящ за оправяне на взамиотношения. Ако сте се страхували да приключите връзката си – сега е моментът.

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари