БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Хороскоп за месец Ноември 2022

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Хороскопът е изработен от Анелия Лечева-Христакиева.

Астролог

Анализ на рожденна карта, синастрия (съвместимост на партньори), елекция (избор на подходящ момент), бизнес астрология. Можете да си запишете час на тел. 0898666838 или e-mail: [email protected]

 

Овен

Взаимотношенията ви както в личен, така и в професионален план се променят, независимо дали сте готови за това. Това може да бъде свързано с голямо напрежение, но може и да ви донесе развитието, което сте желали. Бъдете готови да отговорите на активността на хората срещу вас и не прибързвайте да инициирате промените. Възможно е да се появят проблеми с близки роднини, които да предизвикат отчуждаване.

Телец

Нежеланието ви да спазвате правилата, наложени ви на работното място ще създаде напрежение в сферата, в която се развивате. Не е времето да предприемате действия за промени по отношение на финансите, така че ви съветвам да се въздържате от действия, свързани с промени на работата ви. Периода не е подходящ за закупуване на техника и коли, както и за големи харчове.

Близнаци

Особено критичен период, свързан със здравето ви може да създаде проблем по отношение на реализация на планове, свързани с пътувания. Бъдете внимателни, ако ви се налага да шофирате на далечни разстояния, при подписване на договори, както и по време на спорт. Ограничете активността си и не прибързвайте с решения и действия.

Рак

Изгубване, объркване и неразбиране на ситуациите около вас ще ви съпътстват в настоящия месец. Събитията, които ви се случват, могат да ви накарат да се усамотите, да размишлявате повече от необходимото за случващото се около вас. Липсата на желание да общувате е сигнал за необходимите помени, които трябва да направите в живота си. Помислете си кои са те.

Лъв

Събития, свързани със семейството и реализацията на вашите планове, които не зависят от вас, ще ви провокират да действате по начин, различен от стандартния за вас самите. Преразглеждането на плановете ви ще бъде активирано от безсилието, което ще изпитате от действията на хората около вас. И въпреки това, чрез напрежението на настоящия месец ще бъдете провокирани да навлезете в нови области и взаимоотношения, които ще ви доведат до прогрес.

Дева

Възможно е да загубите мотивацията си за работа през настоящия месец. Добре е за вас да направите пауза по отношение на активността и да намалите темпото. Възможни поблеми със здравето по отношение на стари хронични заболявания, които могат да се активират през ноември. Ако получите предложение за нова работа не прибързвайте с решението, а го обмислете добре.

Везни

Финансовите решения, които ще вземете в този период няма да се развиват по начина, по който очаквате. Идеите ви за бъдещото развитие ще се видоизменят, заради ситуации идващи от хората около вас. Въздържайте се от инвестиции, подписване на договори, свързани с пари и закупуване на движими вещи. Периода е подходящ за подновяване на образование, за подновяване на взаимоотношения с чуждестранни партньори, за преразглеждане на плановете свързани с бизнеса ви.

Скорпион

Ще се редуват периоди на предприемчивост с такива на летаргия. Възможно е да се съмнявате в собствените си способности и да се страхувате от рисковете, които трябва да поемете. Ще виждате обстановката около вас като разрушителна, но истината е, че ви е необходимо нещо ново по отношение на професионалната ви реализация. И колкото и да не ви се иска, ще промените начина или мястото, на което работите.

Стрелец

Динамичен и труден месец свързан с партньорстката сфера. Агресията, която ще виждате в хората около вас може да ви накара да се почувствате като жертви. Изчистете противоречията навреме, защото има опасност връзката ви да се разруши заради неправилна комуникация. В работен план ви очаква стабилен месец и възможност за развитие, чрез поемане на по-големи отговорности.

Козирог

Обърнете внимание на здравето си. Време е за профилактика, изследвания и засилена активност по отношение на здравословните ви проблеми. Опасност от неправилно лечение обаче, може да ви накара да потърсите второ мнение. Опасност от травми и проблеми с колената могат да ви накарат да намалите темпото на активността през месец ноември. Възможни са проблеми с колеги на работното място. Въздържайте се от жлъчни коментари и критика, както на работното си място, така и в дома си.

Водолей

Връзките, които ще създадете в настоящия месец няма да са трайни, но за сметка на това може да са много активни в началото и доста забавни. Не очаквайте развитие, а по-скоро се забавлявайте. Дълго очакваното пътуване най-после ще се осъществи в настоящия период.

Риби

Тежък и труден за начинания месец, в който несигурността ще доведе до объркване. Не е времето за каквото и да е ново начинание в сферата на дома или работата. Вероятно ще се чувствате като хора, за които времето е спряло, така че е добре, ако имате възможност да си вземете кратка почивка. Прекарвайте повече време насаме. Възможно е да се появят проблеми със съня.

 

 

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари