БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

ХОРОСКОП за месец март 2024

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Овен

През настоящия месец се активизират приятелските връзки, социалния живот, създават се възможности за колективни проекти. Можете да разчитате на реална помощ от вашите приятели. Добре е в този период да работите съвместно с повече хора и да намерите съмишленици за своите идеи.

Телец

През втората половина на месеца навлизате в силно благоприятен период, свързан с вашата кариера. Активно време за хората, които се занимават с изкуство и мода. Първите 20 дни на месеца са подходящи за брак, годеж и започване на любовни отношения.

Близнаци

Чудесен период за екипна работа – може да очаквате да бъдете подкрепени от хората около вас. Добро време за провеждане на колективни начинания, семинари и обучения, свързани с вашата работа. Бъдете внимателни със здравето си, обърнете внимание на профилактиката.

Рак

Тези от вас, които имат идея за промяна на работата, могат да направят първите стъпки в тази посока. Силно благоприятен период за пътувания, взаимоотношения с чужденци, започване или успешно приключване на образование.

Лъв

Първите десет дни на месеца са особено напрегнати за вас. Ще бъдете зависими от други хора и обстоятелствата ще ви пречат да взимате самостоятелни решения. Втората половина на месеца е много по-благоприятна за пътувания и сключване на договори (избягвайте последната седмица).

Дева

Бъдете особено внимателни във взаимоотношенията си с половинката и вашите съдружници. Възможни са юридически проблеми, свързани с грешки при оформянето на документацията. Не е момента да се решават въпроси, свързани с дела, с проблемни отношения и да сключвате брак.

Везни

Периодът благоприятства добрата емоционална атмосфера на работното ви място. Възможно е да получите похвала или повишение. Периодът е благоприятен за хармонизиране на здравето и за лечение на продължителни заболявания. Ще имате добри резултати от диета.

Скорпион

Силно напрегнат период, в който е възможно да имате семейни проблеми. Не се препоръчва закупуване на недвижим имот, започване на ремонтни дейности, както и предприемането на действия, свързани с банкови институции. Възможни са конфликти с родителите ви, което ще доведе до дълго влошаване на взаимоотношенията.

Стрелец

Разширяването на възможностите за нова работа продължава и в настоящия месец. Възможно е да направите генерални промени в близкото си обкръжение, което ще се случи по напрегнат и неприятен начин. Трудности за тези от вас, които ще се явяват на изпити и конкурси.

Козирог

Загрижени сте за материалното си състояние, защото е твърде вероятно да планирате покупка, която е финансово предизвикателна за вас. Може би е добре да изчакате или да планирате разходите си така, че да успеете да спестите повече пари. Силно благоприятен период за здравето ви – вероятно ще намерите правилното лечение за проблемите си.

Водолей

Занимавайте се само със себе си и собствените си проекти и начинания. За тези от вас със свободни професии и бизнеси периодът е много активен и благоприятен. Работещите в колектив ще са под голямо напрежение и са възможни конфликти и недоразумения на работното място. Ако имате възможност, вземете кратка отпуска.

Риби

Силната ви чувствителност и невъзможност да контролирате емоциите си могат да са причина за неразбирателство с хората около вас. В състояние сте да изпаднете в заблуда и да не предадете правилно информация, така че бъдете особено внимателни на работното си място. Възможни проблеми със съня, за което се препоръчва да ограничите консумацията на стимулиращи напитки.

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари