БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Хороскоп за месец Март 2022г.

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (1 вота, средно: 1,00 oт 5)
Loading...

Анелия Лечева-Христакиева

Астролог, гр. Пловдив

Анализ на рожденна карта, синастрия (съвместимост на партньори), елекция (избор на подходящ момент), бизнес астрология. Можете да си запишете час на тел. 0898666838

___

Овен

Време е да разширите своето влияние и да предприемете необходимите действия да достигнете начертаните си цели. Положителното отношение на хората около вас ще ви носи оптимизъм и щастие. Възможно е да придобиете власт в определени области на вашата кариера и вашите проекти да бъдат забелязани и признати. В последните десет дни на месеца не бъдете спонтанни във взимането на решения във връзка с любовта и партньорството. Динамиката на ежедневието ви може да ви направи твърде прибързани и това да се отрази неблагоприятно в личния ви живот.

Телец

Настроението ви през месеца ще бъде доста променливо. Възможно е единият ден да сте влюбени и ентусиазирани, а на следващия равнодушни. Връзките, започнали в този период ще бъдат бързи, внезапни (възможно е дори да почувствате любов от пръв поглед), но нетрайни. Тези от вас, които са обвързани е добре да внимават във взаимоотношенията си, защото потребността им от свобода може да ги накара да вземат прибързани решения за раздяла. За тези от вас, които не са доволни от работното си място, сега е време да направите промяната.

Близнаци

Възможно е да възникнат проблеми на работното ви място, поради грешки, разсеяност или интриги. Несдържаността, разсеяността и липсата на внимание от ваша страна може да донесат неприятности. Идеите и предложенията ви едва ли ще срещнат одобрение, така че оставете важните разговори за следващия месец. Времето не е благоприятно за съдебни дела, за пътувания – особено далечни, както и за инвестиции. В личния ви живот обаче е възможно да започнете връзка, в която да срещнете партньор с когото ви обединяват много общи интереси. За тези от вас, които са обвързани, е времето в което да преоткрият приятелството с партньора си.

Рак

Въпросите, свързани с пътувания и образование са от изключителна важност за вас през настоящия месец. Всеки начин, по който може да разширите вашият потенциал, ще се отрази благоприятно на вашето бъдеще. Сега е времето да планувате пътуванията през годината, да решите какво точно желаете да учите, да се запишете на курс, с който да разширите вашите възможности за реализация. Добър период за сделки с недвижими имоти, както и за началото на процес, свързан с инвестиции в недвижимост и строителство.

Лъв

Промените, които настъпват в живота ви, могат да ви направят твърде емоционални. Отношенията с колектива и приятелите ви вероятно ще са трудни, защото трудно ще се вслушвате в мнението на хората около вас. Периода до 22 март не е благоприятен за стартиране на нови дейности, но след тази дата може да действате. Тревогите по отношение на здравето ви може да ви накарат да посетите специалист или да направите изследвания, които сте отлагали. Време е да правите промени в режима си на хранене и да предприемете действия за отказване от вредни навици.

Дева

Вероятни проблеми с общуването както с вашия партньор, така и с колегите и съдружниците ви. През първата половина на месеца е добре да не предприемате важни стъпки по отношения на преговори и подписване на важни договори. След средата на месеца обаче ще имате шанс да убедите хората около вас в това, което желаете да постигнете. Добро време за контакти с влиятелни хора. Новите запознанства във втората половина на месеца ще се развият до взаимно полезни партньорства. Пътуванията по работа ще бъдат успешни.

Везни

Силна активност по отношение на работа, планове свързани с ежедневни дела, както и предприемане на важни крачки, свързани с нови начинания. Добре е да бъдете организирани и подредени, защото твърде динамичното ви ежедневие може да ви направи разсеяни. Записвайте си задачите през месеца, планирайте, подреждайте и изхвърлете всички ненужни вещи от дома и офиса си. Ще бъдете харесвани и ухажвани от партньора до вас, а за тези от вас които са свободни, е време за забавления и социален живот, но не и за започване на дълготрайни взаимоотношения.

Скорпион

Регистрацията на нова дейност и разширението на вашият бизнес в този период ще доведат да бъдещи успехи. Време е да увеличите рекламата на това, което правите – някои от вас ще превърнат хобито си в своя професия. Любовният ви живот ще бъде изпълнен с дълбоки емоции, но е твърде вероятно те да са много динамични. Не се опитвайте да контролирате партньорите си и се пазете от неоснователна ревност.

Стрелец

Желаната от вас промяна на дома ще се сблъска с трудности и неясноти по отношение на документи и договорни отношения. Тези от вас, които са предприели крачка, свързана с покупка на ново жилище или преместване е добре да изчакат края на месеца за да приключат сделката или действията по преместването. В противен случай ги чакат обърквания, грешки или проблеми в транспорта. Вероятно е да променяте плановете си в последния момент, така че избягвайте в този месец да планирате дългосрочно.

Козирог

Месеца е благоприятен за подобряване на отношенията с близки роднини, за семейни тържества, за планиране на кратки пътувания. Сферата на образованието ще бъде успешна за вас, стига да успеете да се концентрирате. Възможно е да има напрежение в дома ви, но то бързо ще отмине. Не планирайте пътувания зад граница в този период, защото е твърде възможно те да не се осъществят.

Водолей

Силно динамичен, активен месец ви предстои. Време е да заявите себе си и да разрешите проблемите, които са неразрешени в последните месеци. В този период ще имате енергията и волята да постигнете много неща, така че действайте смело. Във взаимоотношенията ви силната ви изява би могла да потисне вашия партньор, защото едва ли ще сте склонни на компромиси. Във втората половина от месеца има опасност от травми, внимавайте с физическата активност.

Риби

Прекрасен период по отношение на целите, свързани с кариерата ви. Време е да разширите своето влияние, да предприемете крачки, които са свързани с вашите амбиции. Ако желаете повишение, сега е момента да инициирате разговори с шефовете ви. Ако желаете да смените работата си, действайте! Последните десет дни на месеца не са благаприятни за планови операции, ако имате възможност – отложете ги за април.

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари