БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

ХОРОСКОП за месец май 2024

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Овен

Периодът е изключително активен за вас, вследствие на което може да се получи претоварване на вашия организъм. Ще имате достатъчно енергия, за да спортуване интензивно, но ако нямате опит внимавайте с травмите, особено в периода на 19-21 май 2024г. Във втората половина на май е твърде вероятно повишеният ви апетит да доведе до натрупване на килограми. Добре е да ограничите въглехидратите.

Телец

Месецът е отличен за подобряване на здравословното ви състояние. Ако ви предстои операция е добре да я планирате за средата на месеца. За тези от вас, които планират създаването на семейство и деца, периодът е силно благоприятен. Обърнете внимание на щитовидната жлеза и отделителната система, които са най-уязвими в момента.

Близнаци

Нуждаете се от почивка и от повече сън през месец май. Тези от вас, които имат хронични проблеми със съня, вероятно ще намерят начина, по който могат да се справят с този проблем. Хормоналните проблеми, които имате, ще се повлияят добре от подходящата диета.

Рак

Обърнете особено внимание на заболяванията, проявили се в този месец. Възможно е развитието на остри вирусни заболявания, които да се развият много бързо и динамично. Започнете още от началото на месеца да приемате имуностимуланти и да се храните разумно, за да засилите организма си.

Лъв

В настоящия месец ще се радвате на стабилно здраве и повишена активност. Имайте в предвид обаче, че желанието ви за сладко и печива ще е увеличено, така че внимавайте с храната. Възможно е в последната десетдневка на месеца да имате проблем с гърлото – затова при първи симптоми в тази област вземете мерки.

Дева

Желанието ви да пътувате в настоящия период ще се осъществи по един неочакван за вас начин. Може да очаквате приятни изненади по време на път. Забавленията и прекаляването с храна или алкохол обаче може да доведе до натоварване на черния ви дроб.

Везни

Силно критичен месец, изпълнен с много противоречия, липса на яснота и точен път. Това вероятно ще доведе до претоварване на нервната система, което ще се отрази на вашето здраве. Добавки и храни, успокояващи и балансиращи нервната ви система ще ви се отразят добре.

Скорпион

В настоящия месец, ако искате да сте здрави, спортувайте интензивно. Застоелият начин на живот и липсата на физическа активност са предпоставки за здравословни проблеми. Обърнете внимание на зъбите си – периодът е много благоприятен за профилактика и лечение в тази сфера.

Стрелец

Възможни са хипо- и хипертонични кризи през месеца, така че още в началото е добре да посетите специалист. За тези от вас, които имат сърдечни заболявания е възможно изостряне на симптомите и проблем с ритъма на сърцето. Пазете се от прекалени натоварвания и преяждане.

Козирог

Стабилен, спокоен месец по отношение на вашето здраве. Подходящо е да направите промени в режима си и да започнете нова физическа активност. Възползвайте се от благоприятното влияние на планетите и обърнете внимание на подобряването на вашия организъм. Ще имате прекрасни резултати.

Водолей

В настоящия период е добре да започнете да взимате магнезий (ако това не ви е противопоказно), защото има вероятност да имате проблем с крампи на крайниците. Застоят и липсата на движение не са препоръчителни, защото ще увеличат проблемите ви. Ходете повече пеш.

Риби

Обърнете внимание на сърдечно-съдовата си система и гръбначния ви стълб. За тези от вас, които имат проблеми в дадените области е възможно да се прояви изостряне на симптоматиката. Склонни сте към задържане на течности – затова ограничете консумацията на храни с добавена сол.

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари