БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

ХОРОСКОП за месец февруари 2024

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Овен

Февруари ще бъде период, в който ще получите възможност да активирате забавени и трудни проекти. Предизвикателството за вас ще е липсата на енергия, което ще наложи да направите промени в начина, по който се грижите за здравето си. Възможно е да имате проблем със съня. Избягвайте алкохола и стимулантите в настоящия период. 

Телец

Активен и много динамичен период за вашата професионална изява. Подобрение и нови възможности, свързани с договори и промяна на работното ви място. Благоприятен период за пътувания и започване на нови отношения.

Близнаци 

В първата половина на месец февруари имате благоприятни възможности да осъществите планове, свързани с пътуване, договори и посредническа дейност. Бъдете максимално активни, защото в периода след 20.февруари 2024 ще се сблъсквате с трудности по отношение на комуникация и планиране. 

Рак

Крайно неблагоприятен период за промени и нови начинания, освен за тези от вас, родени в началото на знака. Сега е времето да намерите изход от кризата в семейните ви отношения, дори да се наложи да приемете нещо, което не ви харесва. 

Лъв

Месец, в който решенията ви ще бъдат зависими от другите. Колкото и да ви се иска да действате самостоятелно, това няма да бъде възможно. Обърнете внимание на здравето си, защото е твърде вероятно да имате проблем със сърдечно-съдовата система. 

Дева

Темите, свързани с работата и взаимоотношенията ще бъдат на фокус през настоящия месец. В първата половина на месеца ще се занимавате активно с разрешаване на проблеми и кризи, възникващи на работното ви място. Това може да ви направи много напрегнати. Втората половина на месеца е свързана с напрежение в партньорската сфера. Не бъдете твърде емоционални и изчакайте с генералните решения.

Везни

Активен месец, свързан с темите за любовта, децата и творческата енергия. Тези от вас, които са сами, е възможно да започнат взаимоотношения, които да се развиват благоприятно. Силен месец за стартиране на нови начинания, за планове и проекти, свързани с креативност и творчество. 

Скорпион

Актуалните въпроси през месеца ще са свързани с недвижимото имущество, ремонтите в дома ви и инвестициите. Втората половина на месеца е благоприятна за сделки, свързани с недвижими имоти. Приятни изненади от половинката ви ще заздравят взамоотношенията ви.

Стрелец

Ако се опитвате да налагате волята си на партньора си, е твърде вероятно да имате проблеми у дома. Това е месец, в който е възможно отговорностите, свързани с теми, касаещи решения по дългосрочни проекти, да ви натоварят. Опитайте се да почивате повече.

Козирог

Темите за любовта и децата са приоритетни за вас през настоящия период. Опитайте се да излезете от задълженията си и организирайте приятна почивка за вас и семейството ви. Възможни здравословни проблеми с костната система могат да ви накарат да намалите темпото.

Водолей

Започва началото на много дълъг перод на трансформация във вашия живот. Едва ли ще усетите това през месеца, но е важно да се подготвите за генерални промени, които предстоят. Напрежението и емоцията, които ще изпитвате, могат да ви направят неспокойни и избухливи. Опитайте се да успокоите ума си.

Риби

Силно емоционален и донякъде драматичен период, в който тези от вас, които са във връзка, ще изживеят доста драматично. Внимавайте във втората половина от месеца, защото ще се усещате като жертва, което може да промени реалното ви възпиятие. Пазете здравето си.

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари