БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Хороскоп за месец Февруари 2023

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Анелия Лечева-Христакиева

Астролог

Анализ на рождена карта, синастрия (съвместимост на партньори), елекция (избор на подходящ момент), бизнес астрология.

Можете да си запишете час на тел. 0898666838 или e-mail: [email protected]

Овен

Период за действие и за осъзнаване на вашите желания и потребности. Времето е подходящо за пътувания, образование, за поставяне на основи, свързани с бъдещото ви развитие. Активността ви в този период ще бъде възнаградена.

Телец

Помислете дали не е време да промените дългосрочните си планове, свързани с вашата кариера. Време е за промяна, особено на тези от вас, които са родени по средата на зодиакалния знак /01-10 май/. Тези, които са сами е възможно да срещнат любовта в настоящия месец.

Близнаци

Марс продължава да се движи бавно във вашият знак, така че бъдете внимателни за здравето си. Възможно е да се появят последствия или резултати от действия, които сте започнали през есента на 2022 година. За родените в последните дни на знака е подходящ период за смяна на работа, свързана с по-големи отговорности.

Рак

Планирайте пътуванията си в периода след 20 февруари. Първата половина на месеца може да е свързана с кризи в областта на образованието. Внимавайте при подписването на договори и при плануването на дългосрочни ангажименти, не бързайте да взимате решения.

Лъв

Месец, в който общуването с хората около вас ще бъде особено активно. Положете усилия да разширите контактите си, не отказвайте възможност и покани, които ще ви позволят да се запознаете с нови хора. Пътуванията с приятели ще ви донесат голямо удовлетворение. Тези от вас , които са родени в последните дни на знака трябва да внимават със здравето си – направете профилактика на сърдечно – съдовата система и на гръбначния стълб.

Дева

Месец на напрежение и на много работа, която ще трябва да свършите. Твърде вероятно е времето да не ви стига и да се преуморите. Възможно е да имате проблеми със съня, особено във втората половина на месеца. Не се старайте да свършите всичко по план, няма да ви се получи.

Везни

Хармонията, която ще изпитвате в началото на месеца ще ви кара да се отпуснете твърде много в ежедневието си. Това може да доведе до отлагане на ангажименти, което във втората половина на месеца ще доведе до напрежение на работното ви място.

Скорпион

Периода във втората половина на месеца е подходящ за реализирането или за окончателното приключване на сделките, които се забавиха в последните месеци. Време е да предприемете необходимото за да успеете да реализирате проектите си. Възможно е да има напрежение в семейството ви, така че се въздържайте от остри коментари.

Стрелец

Сферата на комуникацията в настоящия период ще е особено активна и ползотворна за вас. Разширение и реализация на плановете ви ще ви кара да се чувствате позитивни и много енергични. Възползвайте се от активния период и предприемете действия, за да постигнете това, което искате. Ще успеете да изгладите и недоразумения с партньора си.

Козирог

Сферата на финансите и притежанията ще е основен акцент през настоящия месец. Време за разумни покупки и инвестиции. Внимавайте със здравето си, направете профилактика на проблеми, които са хронични. Не предприемайте дълги пътувания във втората половина на месеца.

Водолей

Близките ви роднини, кратките пътувания и възможността да започнете нещо ново в краткосрочен план са на фокус в настоящия месец. Ще се чувствате ентусиазирани от промените, които ви предстоят. Тези от вас, които са родени в последните три дни на знака да внимават със здравето си, както и да не предприемат сериозни промени.

Риби

Напрежение в семейството по финансовите теми. Бъдете особено внимателни с това което харчите през настоящия месец, защото е твърде вероятно в края на месеца да осъзнаете, че сте направили ненужен разход. Не е подходящ период за закупуване на техника и транспортни средства.

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари