БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Хороскоп за месец Декември 2022

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Анелия Лечева-Христакиева

Астролог

Анализ на рождена карта, синастрия (съвместимост на партньори), елекция (избор на подходящ момент), бизнес астрология.

Можете да си запишете час на тел. 0898666838 или e-mail: [email protected]

Овен

Периодът е подходящ за осмисляне на целите, които сте си поставили за вашето бъдеще. Твърде е вероятно да преразгледате някои от тях и да отхвърлите тези, които не са практични. Не предприемайте все още реални действия. В сферата на любовта месецът се характеризира с напрежение в комуникацията с вашия партньор. Избягвайте и сключването на договори.

Телец

Месец на компромиси, свързани със финансовата ви сигурност. Въздържайте се от излишни харчове и скъпи покупки, защото е твърде вероятно да не сте си направили добре сметките. В сферата на любовта ще имате стабилни взаимоотношения. Периодът е подходящ да обсъдите бъдещи проекти със своята половинка.

Близнаци

Труден и особено динамичен месец ви очаква в неговата първа половина. Възможно е да сте принудени да осъзнаете неща, които не ви харесват, особено в сферата на близкото ви обкръжение. Компромиси и търсене на изход от криза, свързана в любовта. Периодът не е подходящ за оперативни интервенции, включително и такива, свързани с естетиката.

Рак

Обърнете внимание на здравето и стабилността в работен план. Веротно ще има събития, които могат да ви накарат да осъзнаете, че работата ви вече не ви носи удовлетворение. В сферата на партньорството периодът е динамичен, необходими са много компромиси от ваша страна.

Лъв

Възможността да видите отново старите си приятели ще направи месеца ви позитивен и изпълнен с възможности за активен социален живот. Независимо, че периодът не е подходящ за започване на стабилни и трайни взаимоотношения, той може да бъде изпълнен с приятни моменти със срещуположния пол. Възползвайте се от възможностите да промените социалната си среда и да приемете нови хора в своето обкръжение.

Дева

Семейството и стабилните взаимоотношения ще бъдат на фокус през настоящия период. Обърнете внимание на здравето си, защото стари здравословни проблеми е възможно отново да се появят. Планирайте пътуванията и договорите, които ще имате възможност да реализирате след месец-два.

Везни

Напрежението, свързано с финансовата и партньорската тема е възможно да направи месеца доста динамичен и труден. Чувствате, че губите почвата под краката си и фокусът ви липсва. Спасението ви е да структурирате и подредите приоритетите си и да не се съсредоточавате в много неща. Едно по едно.

Скорпион

Приключващият цикъл при вас, започнал от миналия месец, сега ще кулминира с пълна сила. Някои от вас ще решат да сложат край на взаимоотношения, други на работата си. Важно е да знаете, че когато нещо си отиде, на негово място идва друго.

Стрелец

Колкото и усилия да полагате в настоящия месец нещата, които сте планирали, няма да се развиват по план. Бъдете готови за изненади, неочаквани срещи и развития и бъдете максимално гъвкави. Кулминацията на напрежението в средата на месеца може да изостри нервната ви система.

Козирог

Съсредоточете се върху семейството и близките за вас хора. Плановете за промяна в работен план е възмжно да се забавят и вероятно ще реорганизирате ежедневието си. Вниманието върху вашето здраве трябва да бъде приоритет.

Водолей

Трудностите, които ви съпътстваха в предишните месеци, започват постепенно да отстъпват на ентусиазма, който започва да ви обзема от предстоящите промени. Време е да се замислите какво ново може да допуснете в живота си. Време е за планове и цели, които ще реализирате след отминаването на ретроградния Марс.

Риби

Чувстате се изгубени, фокусът ви липсва. Затова сега не е времето за планове, касаещи вашето бъдеще. Вършете си работата и не правете големи промени. Възможни проблеми с родители и грижите за тяхното здраве. Обърнете внимание на децата си и прекарайте повече време с тях.

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари