БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Хороскоп за месец Декември 2021

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (1 вота, средно: 1,00 oт 5)
Loading...

Анелия Лечева-Христакиева

Астролог, гр. Пловдив

Анализ на рожденна карта, синастрия (съвместимост на партньори), елекция (избор на подходящ момент), бизнес астрология. Можете да си запишете час на тел. 0898666838

______

Овен

Активните действия в настоящия месец от ваша страна в сферите на образованието, пътуванията и срещите ви с чуждестранни партньори, ще се увенчаят с успех в следващите месеци. В последните 10 дни на месеца е възможно да се прояви несигурност в сферите на бизнеса ви, във взаимоотношенията с шефове, в целите които сте си поставили. Периодът след 20.12 не е подходящ за сключване на брак и за действия свързани с държавни институции.

Телец

Събитията през настоящия месец ще доведат да промяна в живота ви, но ще се наложи да се адаптирате към новите условия. Възможно е да приключите връзки, които от много време не се развиват, да направите промени в сферата на работата си, както и най-после желанието ви за дете да се сбъдне. При всички случаи ситуацията предполага край на старото и приемането на нещо ново в живота ви. Последните 10 дни на декември е възможно да се върнете на старо работно място или да възобновите прекъснато образование или курс.

Близнаци

През настоящия месец ще се активират събития, които могат да доведат до брак, бизнес партньорства или раздяла в следващите няколко месеца. При всички случаи сферата на партньорството ще бъде на преден план и промените (независимо дали за положителни или отрицателни) ще са факт. Втората половина на месеца не е подходяща за кредити и инвестиции. За тези от вас, които имат бизнес, бъдете особено внимателни с документи, свързани със застраховки и данъци.

Рак

Възможно е напрежението в ежедневните ви задължения да се отрази на вашето здраве. За съжаление в следващите месеци няма да успеете да отделите достатъчно време за почивка. Затова наблегнете на подсилващи имунитета ви храни и добавки. Възможни събития и промени в работната среда, които няма да ви допаднат, но се налага да се адаптирате. Последните дни на декември са много предизвикателни по отношение на личните ви взаимоотношения. Пазете се от емоционални и бързи решения в тази сфера, независимо от напрежението.

Лъв

Темата на месеца се свързва със забавления, любов и положителни емоции. Възможно е да отриете ново хоби, да започнете да спортувате, както и да откриете в себе си талант, който не сте преполагали че притежавате. Успешен период за тези от вас, чиято дейност е свързана с творчество. Предприетите действия ще доведат до успех. Краят на месеца не е подходящ за предприемане на действия, свързани с ново работно място. Възможно активиране на стари здравословни проблеми. Тези от вас с хронични здравословни проблеми е необходимо да направят профилактичен преглед.

Дева

Събитията в настоящия месец ще доведат до промяна в сферата на семейството, дома или страната, в която живеете. Периодът на следващите месеци няма да е лек за вас, така че бъдете готови за действия, основани на напрежение. Това е месец на активност, а не на взимане на решения. Когато ситуацията дойде при вас, просто действайте. Вероятни проблеми, свързани със сферата на любовта, децата и риска. Ще ви се наложи да се върнете към минали и неразрешени ситуации и да намерите друг подход.

Везни

Ангажиментите и усилията в настоящия месец са свързани с близката ви среда, братя и сестри, документи. Тези от вас, на които предстоят изпити или конкурси могат да се надяват на успех. Сега е времето за стартиране на промяната на работното място – подайте документите си на желаното от вас място и в следващите месеци е вероятно това събитие да бъде факт. Последните дни на месеца внимавайте с покупките – възможно е да похарчите повече от колкото може да си позволите. Не се препоръчва закупуване на бижута, произведения на изкуството, както и скъпи мебели и аксесоари за дома.

Скорпион

Въпросите, свързани със сигурността – физическа и емоционална, както и сферата на материалното ще бъдат основен акцент през настоящия месец. Възможно е да се появят нови идеи и предложения, свързани с възможности да увеличите дохода си. Периодът може да бъде много предизвикателен за вас, защото ще започнете много ентусиазирани, а развитието ще бъде по-бавно от очакваното. Заредете се с търпение и упоритост. Възможни проблеми с близки роднини не са изключени по време на празничните дни от месеца.

Стрелец

Вероятно ще имате усещането, че ситуациите в живота ви са под контрол, но предприетите действия от ваша страна в сферата на кариерата ще доведат до развитие в съвсем друга посока. Промяната на средата е нещото, което ще бъде актуално през следващите месеци. Възможно е да приключите партньорство и да установите, че предпочитате да сте сами. Тези от вас, които не са обвързани, вероятно ще започнат взаимоотношения, развитието на които обаче е съпроводено с трудности. Пазете се от интриги, тайни врагове и проблеми, идващи от трети човек във взаимоотношенията ви.

Козирог

Месецът не е лесен за вас. Вероятни проблеми може да ви накарат да се усамотите. Внимавайте със здравето си. Възможен е престой в болница, ако не обърнете внимание навреме на симптомите. За тези от вас, които работят в дома си или сами, периодът може да е много благотворен. Възможно е да излязат наяве тайни или скрити връзки, така че бъдете внимателни какво и с кого споделяте. Спокойствие ще намирате само в дома си, така че е вероятно да ограничите социалния си живот.

Водолей

Настоящият месец ви предоставя прекрасни възможности да разширите приятелския си кръг. Засилва се общуването и социалните ви прояви, така че не отказвайте поканите, които ще изобилстват в настоящия месец. Прекрасно начало на присъединяване към нова група или организация, в която ще имате сериозна активност през следващите месеци. Сега е времето да се обадите на хора, с които не сте общували дълго време.

Риби

Месец на стартиращи промени – в кариерата, социалния статус, във взаимоотношенията ви с родители или партньор. Възможно е да сте подвластни на илюзии за прекрасно бъдеще, но за съжаление вероятно ще разберете, че сте се заблуждавали. Каквото и да се промени, по труден за вас начин, само след няколко месеца ще осъзнаете, че е било за добро. Хората родени в периода на 10-20 март трябва да бъдат особено внимателни към ситуации, обещаващи прекрасно бъдеще – както във финансовата, така и в личната сфера.

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари