БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Хороскоп за месец Август 2022г.

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Анелия Лечева-Христакиева

Астролог, гр. Пловдив

Анализ на рожденна карта, синастрия (съвместимост на партньори), елекция (избор на подходящ момент), бизнес астрология. Можете да си запишете час на тел. 0898666838

___

Овен

Не се стремете на всяка цена да бъдете първи във всичко, а се насочете към работата, която ще ви донесе удовлетворяващо възнаграждение. Основната ви активност е насочена към финансовите теми в живота ви. Не се препоръчват прибързани решения, импулсивни постъпки и покупки, с цел финансова демонстрация. Сериозно раздвижване по отношение на целите ви може да очаквате в третата десетдневка на месец август.

Телец

През първата половина на месеца хармонията в семейството ви и приятното прекарване с приятели ще ви карат да се почувствате много добре. Време е за среща с роднини, за почивка, за семейни сбирки. Ако ви се налага да работите активно, едва ли ще имате достатъчно енергия. В периода след 15.08 ситуацията около вас ще ви провокира да предприемете определени действия, които са наложителни, макар и да не ви харесват. Време е да излезете от зоната си на комфорт.

Близнаци

Изключително благоприятен перид, свързан с темите за успешно сътрудничество, ефективно планиране и реализиране на планове и задачи. Месецът ще ви предостави възможност да дадете най-доброто от себе си в работен план, така че не пропилявайте възможностите си. Сега не е време за почивка, а напротив – за действие по отношение на социалната ви реализация.

Рак

Вероятно ще бъдете доста инертни в началото на месеца. Не си позволявате да предприемете определени действия и да отстоявате себе си, което ще доведе до натрупването на напрежение, което има опасност да изригне по разрушителен начин в периода, около средата на месеца. Ситуациите около вас ви провокират да предприемете определени действия още от месец юли и сега е време да се заявите, макар и по труден и непривичен за вас начин.

Лъв

Време е да обърнете внимание на външността си (подходящ период за промени на външния вид). Волята, аворитета и усещането за собствено достойнство ще бъдат в своето най-силно проявление. Сега е времето да изясните недуразомения, да изисквате повишение или да договорите условията на сделка. Не игнорирайте нещата, които не ви харесват, а се справете с тях.

Дева

Заселва се умствената ви активност, предприемчивостта и съобразителността ви. Силен период за нови контакти, преместване, предприемане на стъпки, свързани с образование или курсове. Имате способността да обърнете всяка ситуация във ваша полза. Не се захващайте с някалко неща едновременно, защото има вероятност нито едно от тях да не се реализира докрай. Едно по едно.

Везни

Период, в който сте в позиция да реализирате целите, които сте си поставили. Възможно е да получите повишението или работата, която искате. Брак, годеж, започване на любовна връзка също са със силно положителен акцент през месец август. Умението да намирате правилния подход към хората около вас, ще ви донесе успех както в личните, така и в професионалните ви дела.

Скорпион

На преден план са въпросите, свързани с партньорството, бизнес взаимоотношенията и сътрудничеството. Необходимо е да носите отговорност не само за себе си, но и за хора около вас. Периодът е благоприятен за сключване на договори, делови срещи с партньори и посредническа дейност. Възможно е да сте доста нетолерантни към грешките и пропуските на хората около вас, така че внимавайте в комуникацията и не прибързвайте с критиката.

Стрелец

Време за активиране на процес, свързан с покупка на жилище. Желанието ви да създадете уют в дома ви, може да ви накара да предприемете ремонт, да смените част от мебелите, да се обградите с красиви вещи, които ви карат да се чувствате добре в дома си. Можеге да разчитате на помощ от родители или роднини. Благоприятно време за подписване на договор за кредит, особено ако е свързан с дом или покупка на земя.

Козирог

Загрижеността ви за материалното ви състояние, ще ви накара да потърсите допълнителни възможности за увеличаване на доходите ви. Отнасяйте се внимателно към парите си и планирайте грижливо своите разходи. Дисциплината, която притежавате, ще бъде особено продуктивна в този период, така че насочени действия в посока материално подобряване ще имат своя траен резултат.

Водолей

Осъзнайте кои са вашите ценностти и приоритети и тогава действайте в желаната от вас посока. Не започвайте всеки нов проект, който ви е харесал, защото е твърде вероятно да действате водени от импулсивност, а не от разума си. Може да се наложи да отстъпите по не толкова важни въпроси, в името на взаимното удовлетворение. Периодът се характеризира с повишена нервност и възбудимост, така че бъдете особено внимателни при шофиране на дълги разстояния.

Риби

Кризите на работното ви място може да ви накарат да търсите изхода в промяната. Време е да се замислите дали това, което правите, ви кара да се чувсвате удовлетворени. Периодът не е силен за увеличаване на доходите, но е подходящ за промяна, която да донесе удовлетворение от дейността ви. Обърнете внимание на здравето си, особено в областта, свързана с храносмилателната система и лимфата.

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари