БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Хороскоп за месец Април 2023

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (1 вота, средно: 1,00 oт 5)
Loading...

Овен

Месецът е благоприятен за тези от вас, които са предприели действия, свързани с разширяване и развитие на изявата си. Сега е времето да потърсите нова работа, да започнете бизнеса, който искате (в първата половина на месеца), да предприемете крачка на промяна в личния си живот. Внимавайте в последните 10 дни на месеца по отношение на подписване на договори, особено свързани с финанси и кредити.

Телец

В настоящия период е твърде вероятно да чувствате липса на енергия и трудности по отношение на реализацията на планове. Възможен спад на имунната ви система ще ви накара да обърнете по-сериозно отношение на здравето си. Повече почивка и липса на напрежение ще ви се отразят добре. В първите 10 дни на месеца може спокойно да планирате оперативни интервенции и процедури, включително и такива, свързани с красотата и естетиката.

Близнаци

Енергията ви ще бъде насочена към социалния живот и е твърде вероятно да планирате и осъществите пътуване със семейството си. Силно активен период, но и много емоционален. Ще започнете първите стъпки към промяна, свързана с образование, живот в чужбина, работа свързана с чужденци.

Рак

Предстои ви динамичен, напрегнат и силно емоционален месец. Усилията, които влагате в начинанията си ще водят до резултати, които противоречат на вашите планове. Това е особено силно при темите, свързани с работа и бизнес, така че е необходимо да бъдете по-гъвкави по отношение на реакциите си. В семейството е вероятно да се опитвате да наложите волята си, което да доведе до напрежение.

Лъв

Предстои ви активен, динамичен и позитивен месец. Тези от вас, родени в първите 2 дни на лъва, обаче, е твърде вероятно да почувстват започването на динамичните трансформации, които ще засегнат лъвовете в следващите години, и да осъзнаят, че е време за промяна. Време подходящо за пътуване (до 20 април), за полагане на нови цели, за образование. Във втората половина на месеца, в личните ви отношения ще е необходимо да сте по-компромисни.

Дева

Ако желаете да направите определени инвестиции и за това ви е нужно кредитиране, сега е времето да осъществите тези планове (до 15.04). Втората половина на месеца е подходяща за довършване, преразглеждане и анализиране на дългосрочни цели. В личния си живот ще се чувствате подкрепени от партньора си и това ще ви кара да се чувствате добре.

Везни

В настоящия месец ще се чувствате постоянно зависими от хората около вас. Динамиката на периода не предполага самостоятелни действия и решения, така че преди да предприемете каквото и да е било, помислете с кого бихте могли да си партнирате. Възможно е да се появят здравословни проблеми с храносмилателната ви система, които да изискват по-дълго лечение.

Скорпион

Месецът предполага разширение на възможностите за развитие за тези от вас, които са експерти в областта си. За другите е време да положите усилия да усъвършенствате знанията си чрез курсове, нови езици и допълнителна квалификация. В първата половина на месеца тези от вас, които са свободни, е възможно да срещнат половинката си.

Стрелец

Любовта, децата и хобитата ще бъдат основния фокус на месеца. Силно активен период за тези от вас, които планират да имат дете. Разширението в тези области ще ви накара да се чувствате позитивни почти през целия месец и дори и да имате проблеми, то начинът ви на възприемане ще е много спокоен.

Козирог

Сферата на дома и семейството ще е това, което ще ви концентрира в настоящия период. Разширение на дома, ремонти, планиране на покупки за дома и възможности да инвестирате в недвижимост са темите на месеца. Но бъдете внимателни, защото е твърде вероятно да не съумеете да планирате разходите си и да похарчите повече, отколкото може да си позволите.

Водолей

Колкото и да желаете да организирате своето ежедневие и да бъдете ефективни, в месеца ще се случват събития, които са внезапни за вас и ще ви карат да правите промени. Близкото ви обкръжение ще изисква от вас да помагате, да решавате проблеми и да се отклонявате от собствените ви ежедневни планове. Не подписвайте договори и не купувайте техника и движимо имущество във втората половина на месеца.

Риби

Желанието ви да се почувствате добре ще ви накара да харчите много повече, от колкото може да си позволите. Емоциите в настоящия месец ще са провокирани от желанието ви да се забавлявате, да пътувате, да си купувате излишни вещи, така че ви съветвам да не се поддавате на импулсите за покупка, а да изчакате месец.

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари