БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

ХОРОСКОП ЗА 2024 ГОДИНА

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Овен

В началото на февруари ще започнете да усещате как напрежението, свързано с борбата ви за авторитет през последните години започва да отслабва. В първата половина на годината вие ще имате възможности да подобрите материалното си положение. Използвайте всички възможности, които животът ще ви предоставя през този период. Времето е благоприятно за започване на бизнес или влагане на средства в съществуващ такъв. През цялата година е добре да се възползвате и от възможността да върнете дълговете си. Доброто ви материално положение и възможностите за реализиране на материални блага ще ви дадат възможност да изчистите задълженията си. Заемете се с всичко, което отлагахте досега. Във втората половина на годината ще се появяват възможности за разширение на вашите знания. Периодът е силен за образование, курсове, изучаване на нови езици и всичко, което разширява вашите знания. В сферата на личните си взаимоотношения е добре да положите усилия да балансирате взаимоотношенията си. Дайте си възможност да бъдете себе си, а на партньорите си да бъдат други. Не се опитвайте да решавате сами хода на вашите връзки.

Телец

Първата половина на годината се характеризира с прилив на енергия, благодарение на което ще имате възможност да предприемете действия, свързани с нов етап от вашия живот. Сега е времето да започнете нова работа, да реализирате плановете си в бизнеса, да сключите сделки, свързани с инвестиции и да обърнете внимание на следващата стъпка във взаимоотношенията си. Във втората половина на 2024 година ще започнат да се проявяват резултатите от вашите действия в сферата на материалното, което прави настоящия период силно благоприятен във финансовата сфера. Годината е добра за планиране и поставяне на дългосрочни цели, за намиране на подкрепа за вашите проекти. Трайността и надежноста на вашите приятелства ще бъде подложена на проверка. Хора, които нямат стойност за вас ще си тръгнат от живота ви, ще останат само стабилните приятелства. За родените в първите два дни на телец всички тези необходими промени ще бъдат съпътствани с голямо напрежение, а останалите ще ги виждат като възможности за развитие.

Близнаци

Първата половина на годината не е лесен за вас период. Възможно е да нямате необходимата енергия, за да довършите всичко, което сте започнали и да направите промените, които желаете. Възможно е да се срещнете с трудности, породени от начина ви на общуване и мислене. Поради това взаимоотношенията ви в личния и професионалния живот могат да бъдат много напрегнати. Във втората половина енергията на напрежението ще отмине и ще започнат да се появяват много нови възможности да разширите връзките и контактите си. Периодът след юни 2024 година е подходящ за разширяване на образованието ви, за пътувания, за реклами, за внедряване на нови технологии. През цялата година бъдете особено внимателни при взимането на решения относно смяна на работа, поемане на длъжности, свързани с големи отговорности, за влагането на финанси в нови инвестиции, за подписването на дългосрочни договори. Твърде е вероятно тези дейности да не се развиват стабилно в бъдещето и да претърпите загуби и разочарования. Тези от вас, които са свободни, е възможно да срещнат половинката си и да започнат взаимоотношения, които да преминат в брак.

Рак

В първата половина на годината започва време на промени, които ще бъдат благоприятни за вас. Ще имате възможността да привлечете хора, които ще ви подкрепят в реализацията на вашите планове и проекти. Добър период за промени – за започване на работа в екип, за разширяване на приятелския кръг и за обществена работа. Във втората половина на 2024 година ще усетите умора и спад на енергията. Затова е добре да си дадете повече време за почивка. Възможно е да се появят здравословни проблеми поради липсата на внимание към здравето. Добре е да използвате този период за профилактика и хранене, засилващи вашия имунитет. Цялата година ви предоставя възможности да утвърдите авторитета си, да сключвате успешни за вас сделки и договори, да реализирате добри резултати от действия, свързани с държавни учреждения. Силно подкрепящ период за дейности, свързани със създаването на семейство, за деца, за реализация на нов дом или ремонт на съществуващ имот.

Лъв

Предстои ви година, в която ще има поредица от кризи, на които ще трябва да търсите решения. Важно е да инвестирате само в проверени начинания, да се ориентирате към сигурността и да работите с хора, доказали се във времето. Крайно неблагоприятно време за рискови и нови начинания, защото е твърде вероятно да се окажете въвлечени в ситуации, от които ще излезете трудно или ще претърпите големи загуби. В най-добрия случай, ако не излизате отвъд установените и сигурни ситуации в живота ви ще ви се наложи да работите усилено за резултатите, които искате и те ще дойдат трудно. Но така няма да претърпите сериозни загуби. Забавяне и трудности в сфери, свързани с данъци, застраховки и банки. Във втората половина на годината ще има лек спад на напрежението, който ще усетите като разширение на възможностите ви да се включите в проекти, оглавявани от други хора и да намерите подкрепа от приятелите си. Тези от вас, родени в първите дни на лъва да обърнат особено сериозно внимание на здравето си, защото е възможно да се сблъскат с проблеми, които изискват дълго лечение.

Дева

През първата половина на годината възможностите за разширение на личното ви влияние ще ви дадат възможност да наложите авторитета си. Периодът е подходящ за дейности, свързани с пътуване, контакт с чужденци, образование и планирането на дългосрочни дейности. Около пролетта на 2024 година се появява нова и различна възможност за реализация на потенциала ви в сферата на финансите. Възползвайте се от този шанс, независимо че новото може да ви притеснява. Втората половина на годината може да се развие по два начина. Ако сте се възползвали от шанса за новото – сега е времето да спечелите от всичко, което сте предприели като промени. Ако обаче сте решили да запазите сигурността, периодът може да ви донесе големи сътресения и вие да сте принудени да направите необходимите промени, но вече чрез принципа на напрежението. През цялата година ще имате ситуации, в които ще ви се налага да носите големи отговорности както в личния, така и в професионалния живот. Изостреното ви чувство за справедливост може да доведе до напрегнати ситуации с партньорите, което да доведе до разногласия и дори съдебни проблеми. Въздържайте се да предприемате крайни мерки и следете за поведението си – важно е да запазвате самообладание.

Везни

Първата половина на годината не е благоприятна за реализация на промени и предприемане на нови начинания. Не прибързвайте с решенията по отношение на кредити и инвестиции, защото е твърде възможно резултатите от това да нямат необходимата стабилност в бъдещето. Добре е да сте по-скоро консервативни в инвестициите. Въздържайте се от големи покупки и от даването на пари назаем. Във втората половина на 2024 година може да очаквате раздвижване в сферата на партньорствата, възможностите за сътрудничество и комуникации, което ще намали застоя ви и ще създаде нови възможности. Въпреки това имайте в предвид че 2024 година е период, в който стабилността не е от най-силните проявления на годината. Нужно е да развиете търпение, съсредоточеност и методичност, защото те са ви нужни за да се справите с предизвикателствата на ежедневието ви. Не е подходящо доброволно да напускате и сменяте работата си. Ще ви е трудно да намерите нова, стабилна такава. Силен период за предприемане на действия, свързани с повишаване на квалификацията. Обърнете сериозно внимание на здравето си.

Скорпион

Първата половина на годината благоприятства партньорските ви взаимоотношения. През този период социалната ви среда е много благоприятна за вас и е време да ви забележат и оценят. Това го прави подходящ за всякакви дейности свързани с реализацията на проекти, които изискват да сте забелязани. Възможно е да се издигнете на по-високо социално ниво и да ви се отворят нови перспективи за сътрудничество. Ще успеете да хармонизирате и подобрите личните си връзки. Периодът е подходящ и за сключване на брак. Втората половина на годината дава възможност за големи придобивки и материална подкрепа от партньор. През цялата година темите, свързани с недвижими имоти ще бъдат подкрепени, макар и да не се развиват толкова бързо колкото ви се иска на вас. Добро време за закупуване и бизнес с недвижими имоти, планиране на ремонтни дейности и за строежи. Тези от вас обаче, които са родини в първите два дни на скорпион е добре да изчакат следващата година, защото е твърде възможно реализацията на теми свързани с недвижимостта и риска да доведат до големи загуби и проблеми.

Стрелец

Първата половина на годината се характеризира с кризи на работното ви място, които ще предизвикат неговата промяна, независимо дали желаете това. Ще бъдете въвлечени в криза с колеги или шефове, което ще ви придвижи в ново работно място. Това не е лесен период за вас, но трябва да приемете, че всяка нова ситуация се предшества от криза. Втората половина на годината не е подходящ период за влизане в нови отношения, както и за сключването на брак. Ако в семейството ви има неразрешени проблеми, е възможно те да ескалират през настоящата година. Обърнете внимание на всичко, свързано с документацията, касаеща вашите имоти. При нередности или забавяния, свързани с юридически документи е възможно да имате проблеми с властта. Не инвестирайте в имоти и не предприемайте действия, свързани с големи преустройства. Тази трудна за вас година ще ви даде един друг поглед към оптимизма, който ви съпътства. Ще се научите да гледате обективно на събитията и хората около вас. Обърнете внимание на малките стъпки, защото погледа ви, вперен надалеч, ви пречи да видите детайлите, които са ви необходими.

Козирог

През първата половина на годината сферите на дома и семейството ще се характеризират с хармония и възможности за разширение. Сега е времето да инвестирате в собствения си дом – да го ремонтирате или да инвестирате в нов. Може да си позволите да обмислите и кредит, свързан с покупка на земя или недвижим имот. Вероятност от появата на възможност да работите от дома си. Втората половина на годината сферите, свързани с рисковите начинания, децата и любовта ще търпят промени, което ще наруши усещането ви за стабилност. Възможно е да предприемете рисково начинание, което е необходимо но няма да ви донесе усещане за стабилност. Вероятност за излизане на голямо дете от семейството (във връзка с образование или брак). През цялата 2024 година ще имате потребност да контактувате с по-ограничен брой от хора, което може да ограничи социалния ви живот. Това се налага, защото е твърде възможно през настоящия период да се наложи да вложите много време и усилия в трудни и бавни проекти, което ще отнема времето и енергията ви.

Водолей

Първата половина на годината се характеризира с напрежение в общуването с хората в близкото ви обкръжение. Възможно е желанието ви да наложите своята гледна точка да доведе до конфликти и сериозни противоречия. Не се опитвайте да наложите егото си, а се опитайте да видите и различна от вашата гледна точка. Пътувания, които сте планирали могат да се окажат голямо напрежение за вас, така че ви съветвам да ги оставите за втората половина на годината. След юни 2024 година възможности за пътуване, образование, разширение на контакти и развитие на планове в положителна посока. Лекотата, с която ще довършвате започнатите неща, ще ви направи много продуктивни и гъвкави, както в работата, така и в планирането на семейни проекти. През цялата година е важно да бъдете особено внимателни със средствата, които печелите. Имате сериозната задача да се научите да бъдете много отговорни с парите си и да работите за стабилизиране, укрепване и спестяване на средствата си. Планирайте разходите си и не предприемайте сериозни покупки. Обърнете внимание на здравето си, защото въстановяването от заболяване в този период е много бавно и трудно.

Риби

Всичко, с което се заемете в първата половина на годината, касаещо документи и решаване на професионални въпроси ще се увенчава с успех. Използвайте първите месеци на 2024 година да пътувате, да подписвате договори, да разрешавате финансови въпроси. След юни 2024 година периодът ще е съпътстван с много промени и напрежение, което ще прави ситуациите и хората около вас нестабилни. Трудно може да разчитате на трайни резултати и приключване на проекти в срок. Това може да ви направи особено чувствителни и напрегнати в дома ви, което ще доведе до напрежение в семейната среда. За някои от вас проблемите в семейството могат да доведат до решение за раздяла. Тази година е период, който вие може да възприемете като застой. Вероятно ще се появят пречки за вашето развитие, които дори могат да са под формата на здравословни проблеми. Добре е да се замислите и да видите, за кои от вашите проблеми, проявяващи се в този период сами сте си виновни. Бъдете готови за тежка и упорита работа над себе си.

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари