БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Eucerin® предстаря Anti-Pigment Серум с двойно действие в нова, усъвършенствана опаковка

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Eucerin® Anti-Pigment Серум с двойно действие, който е част от най-успешната серия за борба с хиперпигментацията в света – Anti-Pigment от Eucerin®, идва с нова, усъвършенствана опаковка за по-удобно нанасяне. Иновативната концепция спомага за още по-естествено усещане на формулата и бързо абсорбиране в кожата. След стартирането на серията Anti-Pigment по света и в България преди 2 години, Eucerin® продължава да иновира продуктите в нея, за да променя положително живота на хората, повлияни от пигментни петна.

Eucerin® Anti-Pigment Серум с двойно действие в опаковка с два контейнера доказа ефикасността си в борбата с хиперпигментацията. Отличните резултати бяха стимул за Eucerin® да търси начини да прецизира допълнително този свой толкова успешен продукт. Продължаващата работа на компанията върху него, доведе до разработване на нова опаковка с един контейнер, в която активните съставки на двата основни серума във формулата, се съхраняват и комбинират още по-добре в готовност за употреба. Така потребителите получават формулата по-удобно и с възможност да се насладят още повече на естественото и приятно усещане при нанасяне.

Същевременно активните съставки продължават да действат със своята безпрецедентна ефективност. Ексклузивният Thiamidol® намалява интензитета на пигментните петна до -75% за до 12 седмици, като първите резултати са налице само след две седмици редовна употреба. За 10 години учените на Beiersdorf тестват 10 000  съединения за ефикасност и толерантност към кожата. Единствено Thiamidol® показва нужната комбинация от ефективност върху пигментиралите зони при човешка кожа (а не върху гъбни ензими, както се тестват повечето подобни съставки) и  много добра поносимост при всеки тип кожа.

Наред с това, употребата на продукти, съдържащи Thiamidol®, предотвратява повторната поява на петната. Серумът оставя кожата сияйна и добре хидратирана, тъй като патентованата съставка Thiamidol® се допълва от късо- и дълговерижна хиалуронова киселина за максимален ефект. Емулсията с лека текстура и приятен аромат е истинска наслада за кожата и незаменим елемент от вашия ежедневен ритуал за грижа.

Пигментните петна не са опасни за здравето, но имат негативен психологически ефект и могат да повлияят дълбоко емоционалното състояние и самочувствието на хората. По време на своите дерматологични проучвания относно серията Anti-Pigment Eucerin® работи с хора с всякакъв тип кожа, от скандинавските страни до Африка. Всички те се вълнуват изключително много от резултатите в борбата с пигментацията, които тестваните от тях продукти показват. Така чрез своите изследвания и иновации Eucerin® променя живота на много хора. Вижте един пример в това интервю.

Кои са останалите продукти в серията Anti-Pigment от Eucerin®, освен Eucerin® Anti-Pigment Серум с двойно действие?

Eucerin® Anti-Pigment Серум с двойно действие се използва върху добре почистена кожа сутрин и вечер, препоръчително преди дневния и нощния крем от същата серия, за да подпомогне тяхното действие. Допустими са 4 апликации на продукти, съдържащи Thiamidol®, в рамките на денонощие.

Свързани продукти

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари