БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Детска къща “Малката Фея” – защото нашите деца го заслужават

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

   Историята на детска къща „Малката Фея” е деветгодишна. Тя е рожба на хората в плен на магията, неречена обич към децата. Това, което те кара да се усмихваш на всички детински номера и капризи. Да избърсваш сълзички и да ги превръщаш в усмивки. Да погледнеш през светналите детски очички – чудни светове, които си забравил. Феята е символ на вълшебството, така както и вярваме, че всяко детство може и трябва да бъде вълшебно.

   На Вас родители, преглагаме една възможност в помощ към отглеждането на детенцето Ви, съчетало модерните тенденции на Запада, пречупена през народопсихологията ни.Ще намерите разнообразно портфолио от услуги за най-малките дечица /от 3, до 3г.6м/ .

Дори и малкото има нужда от общуване. Независимо дали ще изберете специализираните ни групи от типа „мамa и бебче”, ще се доверите на „Нани”, ще интригувате детето в групите „Играй с мен” или ще му създадете „Моите първи приятели” Ви гарантираме изключително професионално и сърцато отношение.

Групи „Моите първи приятели“

Основната цел тук е да придружим детенцето Ви в първите му стъпки в трудния път на социализация. Групите са малки, децата доверени на специализирани хора. Заниманията специално пригодени, с малка продължителност до 3 часа на регулярни интервали. Система за преодоляване на стреса. Тази форма ще намерите само и единствено при нас в детска къща „Малката фея

Групи „Играй с мен“

Групите са подходящи за деца, които вече са направили своите първи стъпки към социализацията си. С тях работим за надграждане и задълбочаване на социалната им компетентност, а на Вас ще предоставим широк спектър за избор.

Групи „Открий с мен“

Това са изключително тематични занимания за децата, а продължителността им е краткосрочна и идеята е да се пробуди изследователското у детето, където то да направи с желание първите си стъпки към определена тема с помощта на професионалисти в сферата. Нека Ви изненадаме приятно от тематичното разнообразие, с което ще вълнуваме и забавляваме Вашето малко съкровище.

Групи „Нани“:

Тук ще откриете традиционните грижи за най-малките на възраст от 6 до 42 месеца. Времето в което мама е на работа или е заета.

 В добавка може да отговорим на най-придирчивите родители:

* интерактивно и творческо обучение

* частично обучение по Метода на Монтесори

* Медицинска диагностика и профилактика на децата

* Логопед, психолог и стоматолог

Не се колебайте да ни потърсите, дори само за информация на телефони: 0897870914 и/или 0897870915, защото с най-голямо удоволствие ще разкажем за нас. Ние работим с желание и се гордеем с това, което правим.

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари