БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

ДЕТОКСИКИРАЙТЕ СЕ С ОКСИ ДЕТОКС (OXY DETOX)

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

С априлското новолуние на 12.04 Тийм Про дава старт на двадесет дневна детокс програма с подкрепата на Марина Декова. Фитнес треньорката е отдадена на здравословния начин на живот и баланса в храненето и спортуването. Партньорството й с Тийм Про предлага двадесет дневно меню и ежедневни тренировки с цел пречистване на организма от токсини и изхвърлянето им от организма. Процесът на детоксикация често води и до определена загуба на тегло и подобряване на състояния като затлъстяване и храносмилателни разстройства.

Интоксикираното тяло може да има един или няколко от посочените симптоми:

  1. Проблемна кожа (обрив, акне и др.);
  2. Хранителни непоносимости и алергии;
  3. Храносмилателни проблеми като констипация, диария или други;
  4. Чести настинки и вирусни инфекции;
  5. Необяснимо главоболие;
  6. Болки в кръста и по цялото тяло;
  7. Обща умора и липса на тонус и енергия;
  8. Умора, усещаща се със ставането сутрин;
  9. Невъзможност да се свалят излишни килограми;
  10. Замъглено мислене.

При по-тежки интоксикации в хода на изпълнение на програмата, докато тялото се пречиства, е необходима физическа адаптация, която може да се отрази в общо неразположение, световъртеж и гадене.

При други хора, може пък да се отрази мигновено чрез прилив на енергия, положителна нагласа за света и разкриване на творческите способности.

Възможно е да започнат да излизат потиснати емоции, за това е необходимо цялото ни присъствие и осъзнатост по време на процеса, за да подобрим връзката с телата и душата.

Наблюдавайте, изживявайте и чувствайте!

Като допълнение програмата препоръчва и приема на добавката Окси Детокс. Последно поколение ентеросорбент, Окси детокс повлиява благоприятно стомашно-чревния тракт и изчиства организма от токсините без да изхвърля полезните хранителни вещества. Една до две таблетки преди лягане ще подсили ефекта от диетата. Към детокс програмата на Тийм Про ще има и тренировки в реално време във фейсбук, с които участниците ще си извоюват почивката и традиционно пищния обяд на връх Великден.

Тези, които търсят пролетно пречистване на тялото си могат да се детоксикират с нас и с Марина Декова, като последват фейсбук страницата на Тийм Про: https://www.facebook.com/teamprobg

Свързани продукти

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари