БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

ДА ОВЛАДЕЕМ себе си в ИЗВЪНРЕДНАТА СИТУАЦИЯ с АБО РУЕ

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Животът в условията на извънредна ситуация и глобална пандемия ни подлага на доста сериозни изпитания. Най-общо казано „извънредно” е всичко, което е свързано с битието ни. Създалата се ситуация ни поднесе съвсем неочаквано поредица от нежелани промени, които сме длъжни да следваме докато опасността от заразяване с COVID-19 не затихне.

Нарушени са обичайните ни навици, установените стандарти и познатият ритъм на живот. Изолирани в домовете си, животът ни загуби своята динамика. Несигурността, с която сме обградени поражда множество въпроси с неясен засега отговор – докога ще продължи всичко, какъв ще бъде изходът и последствията, ще запазим ли работното си място и изобщо какъв ще бъде животът ни след пандемията. Всички тези въпроси пораждат тревога и натиск над съзнанието ни. Това е стрес, с който се сблъскваме и оказва влияние на нашата психика, в по-малка или по-голяма степен.

Наложената изолация и стресовите ситуации водят и до съществени промени в режима ни на заспиване и събуждане, а както знаем пълноценният сън е изключително важен фактор за доброто ни здравословно състояние. От друга страна, некачественият сън и недоспиването ни правят по-уязвими към стрес. Това води до един порочен кръг. Недостатъчният и некачествен сън ни прави податливи към стрес, а той от своя страна ни пречи да спим дълбоко и продължително. В дългосрочен план това може да доведе до трайно безсъние и пренатоварване.

КАК ДА ОВЛАДЕЕМ себе си в ИЗВЪНРЕДНАТА СИТУАЦИЯ ?

Като намалим тревожността и стреса, и регулираме качеството на съня си с АБО РУЕ с Магнезий и витамин В6!

Това е един изцяло натурален продукт, който е сред най-добрите естествени средства за релаксация и заспиване, като в същото време спомага за намаляване чувството на безпокойство, отпадналост и умора.

Съдържа в оптимално съотношение комбинация от L-теанин, екстракт от корени на валериана и екстракт от хмелови шишарки. Осен това в продуктът е добавен магнезий и витамин В6, които събрани заедно, са ефективно средство за намаляване напрежението и стреса и ОСИГУРЯВАТ ЦЯЛОСТНА РЕЛАКСАЦИЯ на тялото.

АБО РУЕ с Магнезий и витамин В6 е подходящ при хора с умствено и емоционално напрежение, продължителен стерс, усещане за страх и безпокойство. Може да се приема и през деня при тревожност, нервност, трудно фокусиране към ежедневните задачи.

Той подпомага естественото заспиване, без да го предизвиква, но и без да променя фазите на съня. Това е важно, тъй като ако сънят е кратък или накъсан и не следва своят биологичен ритъм и цикличност, жизнените процеси характерни за отделните фази не протичат с необходимата пълнота и качество, така че на сутринта да се събудим бодри и отпочинали. По-лесното заспиване и пълноценния сън след употреба на АБО РУЕ се извършва по естествен механизъм след цялостно премахване на стреса и тревожността. Освен това, не предизвиква сънливост на следващия ден.

Ето как действат съставките в АБО РУЕ:

L-теанинът (аминокиселина, получена от зелен чай), преминава кръвно-мозъчната бариера и 30-45 минути след прием, увеличава нивата на α₁-мозъчните вълни, които се свързват с релаксацията и вниманието. Освен това повишава нивата на гама – аминомаслената киселина (GABA) в организма, която намалява невронната активност, като така подпомага естествената релаксация, ментална и физическа, на организма и психичното здраве. L-теанина понижава кръвното налягане.

Екстрактът от корени от валериана също повишава нивата на GABA в организма, освен това потиска ензима отговорен за унищожаването й, като по този начин осигурява по-дълго наличие на високи нива GABA в организма.

Екстрактът от хмелови шишарки притежава успокояващо нервната система действие. Съдържанието на магнезиий и витамин В6 допълнително подпомага нормалното функциониране на нервната система.

Липсата на мелатонин в съставa на АБО РУЕ, който масово се използва в други конкурентни продукти за релаксация и заспиване, всъщност е предимство, тъй като хормонът може да предизвика сънливост и отпадналост през деня, и не е подходящ за продължителна употреба. Освен това специалистите предупреждават, че мелатонина има някои нежелани лекарствени реакции и не бива да се прилага при пациенти с депресия, диабет или високо кръвно налягане. Употребата му може да доведе до повишаване на кръвната захар и да отслаби действието на други приемани лекарства.

 

Натуралните съставки на АБО РУЕ са мощна естествена комбинация за сън, защото увеличават активността на алфа вълните, които са ”мозъчните вълни на релаксацията в будно състояние”, ограничават нощните събуждания и дават усещане за свежест и отпочиналост. Те осигуряват цялостна релаксация на тялото и прогонват стреса и напрежението.

Продуктът е подходящ за продължителна употреба. Няма установени странични ефекти или зависимост.

Свързани продукти

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари