БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

AПТЕКИ 36.6 са сред спонсорите на МТХГ “Тракия къп”

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

АПТЕКИ 36.6 подкрепиха отново VII-и Международен Турнир по Художествена Гимнатика “Тракия къп’’ и приз “Мария Петрова’’, който се проведе на 04-06.06.2021г. в залата на ПУ “Паисий Хилендарски’’ в град Пловдив.

Екипът на АПТЕКИ 36.6 беше един от главните спонсори, който даде възможност на грациите от спортен клуб “Тракия” Пловдив да завоюват златните медали от турнира. В надпреварата участваха над 500 състезателки от различни държави като Израел, Русия, Австрия, Гърция и др. Всяка състезателка получи подарък за участието си в турнира, а победителките бяха възнаградени с грамоти, медали, купи и редица призове. Залата бе препълнена, а настроението – повишено. СКХГ “Тракия” Пловдив за пореден път показа своята класа и професионализъм!

В СКХГ “Тракия” Пловдив се гордеят със своите чаровни медалистки от олимпийски игри, световни и европейски първенства за жени и девойки. Тук израстнаха легенди като Мария Петрова, Диана Попова, Неда Маринова, Райна Тошева, Ина Делчева, Валентина Кевлиян и Ивелина Талева, както и още стотици гимнастички, воювали за престижното подреждане на СКХГ “Тракия” Пловдив в комплесното класиране на държавните първенства, където клубът винаги е бил в челната шестица.

Снимков материал: Димитра Лефтерова

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари