БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Аптеки 36.6: Нашият месец юни

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (1 вота, средно: 1,00 oт 5)
Loading...

АПТЕКИ 36.6 в подкрепа на Българската музика

Годишните Музикални Награди на БГ Радио традиционно са едно от най-уважаваните и чакани събития в музикалната индустрия в България и сред феновете на българската поп и рок музика. Церемонията се проведе на 27 май, събота, в зала Колодрум, град Пловдив с подкрепата на АПТЕКИ 36.6.

Тази година сцената се превърна в невероятно 360° изживяване и създаде незабравими моменти за зрителите. Вечерта бе изпълнена с изумителни изпълнения на световно ниво, емоции и награди, които отличиха най-талантливите и забележителни артисти на музикалната ни сцена. Водещ на това невероятно музикално събитие бе Юлиян Вергов. Наградата „Най-големият български поп изпълнител за всички времена“ бе връчена на Лили Иванова, която завладя сърцата на публиката с присъствието си и безкомпромисно изпълнение. 

Маг. фарм. Васил Маджаров, управител на АПТЕКИ 36.6, заедно с Ирина Флорин връчи наградата за „БГ Комбинация“ на Миро и ALMA. Ето всички отличени със статуетка:

БГ Песен – „Повече“ – Миро х ALMA, музика Крум Георгиев
БГ Текст – „7 дни“– Молец, текст: Крис Макаров и Юли Славчев
БГ Албум „Целуни ме“– Любо Киров
БГ Изпълнител – Любо Киров
БГ Изпълнителка – Михаела Маринова
БГ Дует/Трио/Вокална група – Молец
БГ Комбинация – Миро х ALMA  
БГ Група  – Керана и Космонавтите
БГ Дебют – Молец
БГ Видеоклип – „7 дни“ – Молец, реж. Крис Захариев
БГ Вдъхновение на името на Ана Мария Тонкова – Александър Петров

АПТЕКИ 36.6 зарадваха малчугани за първи юни

За трета поредна година екипът на АПТЕКИ 36.6 зарадва децата по повод първи юни – Деня на детето. Пред АПТЕКА 36.6 ЦЕНТЪР цял ден децата получаваха безплатно балони, книжки за оцветяване, съвети за грижа за зъбките и детски стомахчета.

АПТЕКИ 36.6 са сред спонсорите на „ТРАКИЯ КЪП“

АПТЕКИ 36.6 подкрепя българските спортисти като спонсорира IX-и Международен национален турнир по художествена гимнастика “Тракия къп” и приз “Мария Петрова”, който се проведе 2-4 юни 2023 в град Пловдив! По време на мероприятието СК „Тракия“ отбеляза своя 30-ти юбилей с разкошна торта и пленително изпълнение на малки гимнастички.

Съзтезателки от шест чужди държави (Сърбия, Израел, Кипър, Молдова, Полша и Ангола) ве включиха в надпреварата, която се проведе в Спортната зала на Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“.

Снимков материал: Димитра Лефтерова

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари