БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Списание Форбс отличи маг. фарм. Васил Маджаров, дф

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Маг. фарм. Васил Маджаров, дф – собственикът на АПТЕКИ 36.6, бе отличен от списание Forbes България. Престижната класация “Мъже на върха 2021 – Men4Health” включва eдни от най-влиятелните мъже в българския бизнес, техните истории за успехи, предизвикателства, дързост и кураж. Сегментът “Men4Health” обхваща мъже, създаващи еталони в здравеопазването, денталната медицина, естетичната дерматология и хирургия.

Във връзка с отличието маг. фарм. Васил Маджаров, дф, даде ексклузивно интервю за елитното бизнес издание. В него той говори за екипната работа, здравната превенция, собствената линия продукти и онлайн аптека 366.BG. Целият материал може да бъде прочетен в списание Forbes – август 2021 (брой 8) и онлайн на https://forbesbulgaria.com/ . Дигиталният вариант на интервюто съдържа и видео материал, озаглавен “Успехът в 60 секунди”.

В АПТЕКИ 36.6 се набляга на продуктовото разнообразие, качествената фармацевтична консултация и атрактивните промоционални предложения. Oсновен фокус на веригата е налагането на идеята за здравна превенция чрез воденето на здравословен начин на живот и промотирането на профилактиката. Много изследвания доказват, че ин- вестицията в превенция намалява последващи разходи за здравеопазване и повишава продуктивността. В ежемесечното списание АПТЕКИ 36.6 се предоставя здравно знание от експертни лица напълно безплатно за крайния клиент като публикациите са налични и в блога на онлайн аптека 366.BG.

АПТЕКИ 36.6 наблягат и на развитието на собствена линия продукти – 36.6 HEALTH, които бързо набират популярност заради високото си качество на достъпни цени. Най-известните артикули на бранда са комбинацията от Витамин С и Цинк – капсули с микрогранули, които осигуряват удължено освобождаване, и репелент против комари, бълхи, кърлежи и оси с 5-часово действие.

АПТЕКИ 36.6 са сред спонсорите на редица мероприятия с локално значение – Наградите на БГ радио, МТХГ “Тракия къп”, „Трявна ултра – 142 км“, „Мис Пловдив“ и други. Във всяка една аптека от веригата има позициониран кош за събиране на пластмасови капачки за кампанията “Капачки за бъдеще” – произведен и обслужван изцяло за сметка на компанията. В избрани обекти от веригата са поставени заедно с фирма TeamPro специални контейнери за рециклиране на опаковките от Цевит Натурал. Клиентите могат да предадат своите 4 опаковки (с флаконите) от Цевит Натурал и да получат една пълна опаковка подарък.

От август 2021г. онлайн аптека 366.BG е вече с изцяло нов дизайн – новата визия на сайта предлага на клиентите бързо и лесно закупуване на над 14,000 артикула хранителни добавки, козметика, хомеопатия, билкови чайове, етерични и базови масла. Една от иновациите за бранша е дизайн на мобилната версия тип “приложение”, което улеснява пазаруването в движение през мобилен телефон и таблет. Стига дадена стока да е налична в аптечната мрежа, то тя може да бъде доставенa до клиента с куриерска услуга в рамките на 1-3 работни дни.

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари