БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Серия продукти за деца на Nature’sWay

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (1 вота, средно: 5,00 oт 5)
Loading...

Растежът и развитието на децата са два много интензивни процеса, които обхващат всички тъкани и органи. По време на различните възрастови периоди, детският организъм променя своите потребности по отношение на витамини, минерали и хранителни вещества. Начинът на хранене е особено важен за набавяне на всички необходими есенциални вещества за детето. 

Nature’sWay предоставя широк набор от продукти, разработени така, че да допринесат децата да водят здравословен и активен начин на живот, а родителите да бъдат спокойни за здравето им.

Вече над 50 години Nature’sWay е златен стандарт за производство на висококачествени витамини и хранителни добавки. Детската серия е специално разработена в съответствие с различните от тези на възрастния организъм нужди на децата. Серията е преминала успешно всички тестове за качество, чистота на състава и безопасност.

Мултивитамини за деца – KidsHappy&HealthyMulti

За да бъдат децата щастливи и здрави, те се нуждаят от витамини и минерали, които да подпомагат ежедневно правилния им растеж. За жалост, осигуряването на есенциалнинутриенти всеки ден може да бъде голямо предизвикателство за родителите. Мултивитамините за деца на Nature’sWay предоставят пълен набор от нутриенти, които да задоволят дневните потребности на детския организъм. Сред тях са витамини A, D, E, B-комплекс, йод. В допълнение, добавените цинк, витамин С и бъз подсилват естествената имунната защита на децата.Комплексът от витамини е подходящ за всички деца над двегодишна възраст. 

Формула за здрави кости и мускули – KidsGrowingBones&Muscles 

Остеопорозата – болестта, която прави костите по-малко плътни и лесно чупливи, е позната като болест, започваща в детска възраст, но проявяваща се у възрастния индивид. Това е така, защото количеството на костната маса, изградена в детството и юношеството е един от най-важните определящи фактори за дългосрочното здраве на опорно-двигателния апарат.

За здравето на костите допринасят най-вече храните богати на Витамин D и калций. Повечето деца не успяват да приемат достатъчно от тях в диетата си, затова хранителните добавки се оказват особено нужни. 

При храносмилателни смущения у децата – KidsTummySoothe  

Формулата KidsTummySoothe представлява комбинация от калциев карбонат и екстракт от джинджифил, която има благоприятен ефект върху целия стомашно-чревен тракт. Калциевият карбонат е добре познато антиацидно средство, което намалява киселинността в стомаха и облекчава рефлукса, разстроения стомах и нарушеното храносмилане.  Джинджифилът е сред най-популярните природни средства за подобряване функциите на гастроинтестиналния тракт, стимулира апетита, подобрява пълноценната абсорбция на хранителни вещества, доказано повишава имунитета и адаптацията към стресови фактори.

За стимулиране на мозъчната функция и укрепване на нервната система – KidsCool, Calm&Collected 

В периода от раждането до 7-годишна възраст настъпват големи, резки и чести промени в нервната система и мозъка на децата. По време на растежа, мозъкът е най-зрял в своите долни сегменти (мозъчен ствол), а най-незрял в горните сегменти (церебрален кортекс). В годините до пълнолетието процесите на миелинизация, синаптогенеза и пластичност са особено активни, за да може да изградят здрав, устойчив и пълноценно функциониращ мозък.

За здравето на очите – KidsHealthyEyes

Зрението на децата става по-силно и устойчиво с всяка изминала година от растежа им. Най-честите проблеми, свързани със зрението в детска възраст са хиперопията (далекогледство), миопията (късогледство), астигматизъм, страбизъм и мързеливо око. Формулата KidsHealthyEyes комбинира ценни за развитието на очите съставки, а именно витамини А, С, Е и лутеин.

Свързани продукти

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари