БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Merreh – твоята втора природа

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Открийте нашата богата гама за лице, коса и тяло, която ще ви накара да се почувствате специално. Марката е вдъхновена от лозята, ароматерапията и изкуството да живееш в хармония с природата. Ще усетите специалната алхимия между грижливо подбраните съставки и вашата кожа. В продуктите сме вложили специални екстракти от бяло и червено грозде, умело съчетани с масла и други полезни за кожата вещества, които ще ви накарат да се насладите на едно наистина уникално изживяване. Водещи активни съставки в нашите серии са капката от плода на винена лоза, с тонизиращо, изглаждащо и стягащо действие; масло от семки на гроздето – силен и незаменим антиоксидант, използван от древността; ципа от плода на гроздови зърна – богата на ресвератрол; пулпа от гроздовия плод, която ще засили еластичността на кожата. Фините и топящи се текстури ще обгърнат сетивата ви, кожата ви ще ликува, а всеки един от ароматите ще ви разкаже история и ще събуди дълбоко заровен в паметта ви спомен. Гроздето е признато заради своите невероятни ползи за нашето здраве и благоденствие. Полифенолите в маслото и екстракта от грозде, надарени с антиоксидантна сила, защитават кожата по изключителен начин срещу свободните радикали, основните причини за нейното стареене. Те я озаряват, омекотяват, правят я кадифена и сияйна.

Мисията ни е да направим времето, изкарано насаме в банята пълноценно, зареждащо и истиснки преживяно с внимание, знание и грижа към себе си. Целта ни е да създадем продукти, които стимулират естествената жажда на хората към нови знания и към чистота във всичките й форми – от моментите, в които да почистим и обогатим с ценни вещества кожата си, до силата да изчистим мислите и съзнанието си.

Зареждането с положителна енергия и вдъхновение за покоряване на нови цели и върхове, е в основата на нашата формула. Ние умело съчетаваме уникални съставки, гарантиращи успех – на първо място избираме натурални продукти от природата, извличаме най-ценното от тях с доказани и иновативни технологии в козметичния бранш, и не на последно място влагаме цялото си сърце и старание да създадем бранд, който носи промяна към по-добро.

Нашият бранд се посвещава на това да даде свободата на хората, без вина и свян да сложат себе си на първо място и да се насладят истински на онзи специален момент, в който затварят вратата на банята след себе си. Няколко минути на ден, които вдъхновяват, освобождават и зареждат с енергия.

Свързани продукти

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари