БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Маг. фарм. Десислава Запрянова – Озонтерапия

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Маг. фарм. Десислава Запрянова

АПТЕКИ 36.6

Десислава Запрянова е магистър-фармацевт и натуропат. Учила е в престижния Виенски Медицински Университет специалност фармация и хомеопатия. Притежава редица международни сертификати и дипломи за специалист по хранителни добавки и здравословен начин на живот. От 2018г. насам насочва фокуса си към ранна диагностика и алтернативна медицина, свързани с така наречения „биоскенер“. Създава първия по рода си специализиран център за алтернативна медицина в гр. Пловдив – Health Center (бул. „6-ти Септември“ 104, ет. 1), в който приема своите пациенти след предварително записване на тел. 0898309729. Можете да прочетете повече онлайн на healthcenter.bg

______________________________________________

1.Какво е озон?

Озонът е биологично активна съставка с укрепващи здравето лечебни свойства. Комбинацията с кръв създава кислородно-озонова смес, която причинява изцеление или значително подобрение при почти всички заболявания.

2. Какво може да направи озонът?

Досега са научно доказани 9 ефекта:

-Масивно образуване на собствени имуностимулиращи протеини на организма (левкоцит IFN). Те убиват туморните клетки и се използват и от конвенционалната медицина за лечение на рак.

-Краткосрочното директно излагане на озон унищожава раковите клетки и при многократна употреба също елиминира метастазите при напреднал рак.

-Силен антивирусен, антибактериален и противогъбичен ефект.

-Огромна ензимна активация. Ензимите са свързани с тежките метали в организма. Озоновият кислород отделя ензимите от токсините от тежките метали. Блокираните преди това ензими развиват изразен противовъзпалителен и антитуморен ефект след освобождаването им.

-Блокиране на възпалителни цитокини.

-Повече от 10-кратно увеличение на еозинофилните имуногранулоцити, но и на всички останали имунни клетки.

-Чрез увеличаване на производството на тъканния хормон простациклин 7 пъти се наблюдава изключително подобрение в кръвообращението. Простациклиновите форми създават, но неработещи кръвоносни съдове в нормалните кръвоносни съдове. Това съответства на индиректно образуване на нови кръвоносни съдове. Предполага се, обаче, и директно образуване на нови съдове в случай на намален кръвен поток. Простациклинът също има изразено образуване на антиметастази.

-Детоксикираща функция поради силното активиране на отделителните органи и свързването на токсините с кислорода.

-Повишаване на производителността и изчезване на умората поради масово увеличаване на производството на енергия в митохондриите.

Приложения Озоновата терапия с високи дози се използва в следните области:

-Като допълнителна терапия за всички видове рак

-При всички резистентни към терапия хронични заболявания като болестта на Паркинсон, болестта на Алцхаймер и множествена склероза

-За активиране на имунната система

-При възпалителни заболявания като синузит максиларис, фронтален синузит, инфекции на средното ухо, стенокардия и треска мехури

-В случай на нарушения на кръвообращението

-За заболявания на ретината, дегенерация на макулата и за подобряване на зрението

-За подобряване на кръвообращението на сърдечния мускул и сърдечните аритмии

-В случай на загуба на коса поради лошо кръвообращение на корените на косата

-За лошо зарастващи рани, главоболие и мигрена

-За отстраняване на токсини и тежки метали в организма

-В случаи на изтощение, физически и психически слабости в работата

-За енергоснабдяване в случай на симптоми на прегаряне

Как протича терапията?

Преди терапията трябва да се пият много течности (вода), за да се запази кръвта в достатъчно течно състояние. Когато лежите, около четвърт литър кръв се взема от вена в ръката и се обогатява с озон чрез стерилни линии за еднократна употреба във вакуумна бутилка и се смесва с антикоагулант. След това кръвта се връща обратно в тялото. Този процес отнема около половин час. Лечението е напълно безболезнено и се описва от пациентите като приятно релаксиращо.

За повече от десет години употреба никога не са наблюдавани странични ефекти от терапията с високи дози озон.

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари