БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

ХОРОСКОП за месец ноември 2023

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Овен

Темата на месеца е осъзнаването на необходимите промени, които трябва да направите в ежедневието си. Част от вас е възможно да предприемат действия за промяна на работа. Други ще започнат да полагат повече грижи за здравето си. Трансформацията, която вече е започнала при вас в последните години, сега ще се прояви като конкретни действия.

Телец

Напрежението в личните ви взаимоотношения е твърде възможно да ескалира, ако се опитвате да промените партньорите си. Бъдете дипломатични и се опитайте да намерите компромис. Периодът е подходящ за сключване на договори, сделки, както и за действия свързани с пари.

Близнаци

След напрежението на последните месеци за кратко ще се чувствате по-спокойни. Твърде е вероятно трудностите, с които се сблъсквате, да намерят своето разрешение през настоящия период. Месецът е подходящ за действия, свързани с промени в работен план, както и за започване на здравословен режим на хранене.

Рак

Не предприемайте рискови действия, свързани с промени на дома, както и с инвестиции в чужбина. Възможно е да има неприятни изненади, така че не взимайте прибързани решения. Възможни са проблеми и напрежение с децата ви, не се намесвайте в решенията им.

Лъв

Внезапни събития, свързани с член на вашето семейство, е възможно да променят плановете за настоящия месец. Всичко, свързано с дома и семейството, ще се развива изненадващо и внезапно за вас. Не подписвайте сделки за недвижими имоти и не започвайте ремонти и промени на дома.

Дева

Крайно неподходящ период за покупка и ремонт на транспортни средства. Не се препоръчват дълги пътувания, планиране на екскурзии, както и явяване на изпити и конкурси. Хармоничен период за личните ви взаимоотношения, както и за планиране на бизнес, свързан с партньор.

Везни

Периодът е силно хармоничен по отношение на партньорството. За тези от вас, които са свободни се дава възможност да срещнете подходяща половинка. Обвързаните ще могат да изгладят противоречията си и да хармонизират своите взаимоотношения. Не рискувайте с прибързани покупки на техника, твърде вероятно е да се окажат неудачни.

Скорпион

Силната енергия, която ще чувствате през настоящия месец, ще ви направи много продуктивни и организирани. Силен период за започване на нови проекти, бизнес и за оптимизиране на настоящите ви ангажименти. Възползвайте се от това и включете в ежедневието си онези дейности, за които нямахте време и енергия.

Стрелец

Бъдете внимателни със здравето си. Времето е подходящо за профилактика, лечение и търсене на нови методи за здравословните ви проблеми. Възможно е да имате трудности със съня и те се дължат на напрежението, което изпитвате. Ако ви е възможно, си вземете кратка почивка и обърнете внимание на себе си.

Козирог

Активен и наситен със събития месец ви очаква. Голямото раздвижване в социалния ви живот ще доведе до нови хора в живота ви. Възможно е да намерите по неочакван за вас начин ново хоби, което да стане част от вашето ежедневие.

Водолей

Напрежението в работната ви среда ще ви принуди да работите допълнително, за да успеете да свършите ангажиментите, които сте поели. Тези от вас, които имат нужда от допълнителна работа, е твърде вероятно да намерят такава. Силно динамичен период, който може да ви направи твърде емоционални в дома и семейството.

Риби

Силната ви емоционалност и чувствителност през месеца е възможно да породи неоснователни страхове. Психически ще се чувствате нестабилни, особено тези от вас които трябва да направят промени в живота си. Възможно е да се затворите и да нямате желание да разговаряте с близките си.

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари