БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Хороскоп за месец Ноември 2021

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Анелия Лечева-Христакиева

Астролог, гр. Пловдив

Анализ на рожденна карта, синастрия (съвместимост на партньори), елекция (избор на подходящ момент), бизнес астрология. Можете да си запишете час на тел. 0898666838

___

Овен
Период на възможни конфликти, касаещи сферата на взаимоотношенията с колегите или вашите подчинени. Не се препоръчва да планирате срещи, в които трябва да постигнете баланс. Периодът е подходящ за тези от вас, които се извяват в сферата на спорта. Енергията на периода е свързана с гняв, агресия, но и с амбицията да реализирате целите си, но само със собствени усилия.

Телец
Обратната връзка, която ще получите от партньора си в настоящия месец ще бъде показател за развитието на вашите отношения. Позволете си да се интересувате от другите и да осъществите контакт с тях. Втората половина на месеца се отличава със стабилност и хармонични отношения, както в личен, така и в професионален план. В сферата на инвестициите по-скоро бъдете консервативни, не е времето за финансови рискове.

Близнаци
Ежедневието ви ще изисква от вас да бъдете съобразителни, находчиви и бързи в изпълнението на вашите задължения. Възможно е да ви възложат допълнителна работа, което може да затрудни организацията на работния ви ден. Периодът е благоприятен за социалната ви реализация. В личен план е възможно да се наложи да правите повече компромиси.

Рак
Ще имате повече самочувствие и настроение в настоящия месец. Вътрешната ви хармония и баланс ще ви съпътства, каквото и да предприемете. Добър период за любовта, романтични срещи, за брак. Тези от вас, които желаят да увеличат своето семейство могат да имат успех в настоящия и следващите месеци.

Лъв
Възможни проблеми с родителите или членовете на вашето семейство. Възможно е да се чувствате депресирани, трудно ви е да взимате решения, касаещи вашето бъдеще. През настоящия месец не се препоръчват дейности, свързани с покупка на имот или завеждане на дела, касаещи наследства.

Дева
Засилва се активността, динамиката и енергията ви. През настоящия месец ще сте по-съобразителни и находчиви.Сега е времето да намерите решение на проблемите, които имате. Благоприятно време за дейности, свързани с документи, анализи и всичко свързано с инвестиции. Внимавайте във взаимоотношенията си с близките роднини. Възможни са дребни кризи, които са свързани с начина ви на комуникация.

Везни
Повишава се деловата ви активност, предприемчивостта, операциите с финансови документи и решенията за инвестиции. Внимавайте с риска, защото може лесно да спечелите, но и лесно да загубите. Възможно е да имате материални затруднения, ако сте твърде рискови. Не давайте пари назаем.

Скорпион
Много силно енергиен период се очертава за вас. Това е моментът да завоювате професионален авторитети да повишите репутацията си. Таланта ви на организатор и добър администратор ще бъде забелязан. Периодът е добър за посещение и работа с документи, касаещи институции, съдилища и контакти с високопоставени хора. Ще се отличавате с повишена съобразителност, така че решенията които взимате ще са правилни. Доверете се на себе си.

Стрелец
Пътуване в чужбина ще разкрие нови възможности пред вас. В личен план ще предпочитате уединението и спокойствието. Добро време за хората, които имат възможността да работят от дома си или се занимават с творческа работа. Внимавайте със здравето си, особено тези от вас които имат автоимунни заболявания и изострена нервна система. Възможно е тези проблеми да се изострят.

Козирог
Време е за преосмисляне на отношенията с приятелите ви. Вероятно ще прекъснете връзки, които са се превърнали в бреме за вас. Ще дойдат нови хора в живота ви, с които ще имате дълги и ползотворни отношения. Трансформация на плановете ви, която ще наложи да подредите приоритетите си. Това е за ваше добро.

Водолей
Време е да се преборите, за да осъществите целите си. Периодът може да бъде съпроводен с голямо напрежение, но вероятно то ще действа градивно за вашите планове. В сферата на личните ви взаимоотношения е възможно да настъпят проблеми, които ако не разрешите сега ще станат сериозни през следващите два месеца.

Риби
Успешен период за изпити, конкурси и всичко, свързано с образованието. Не се колебайте да направите промени, ако областта в която се развивате не ви носи удовлетворение. Повишената ви емоционалност може да ви направи твърде чувствителни към темите за взаимоотношенията. Възникналите романтични връзки имат тенденцията да продължат дълготрайно.

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари