БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

ХОРОСКОП за месец май 2023

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Анелия Лечева-Христакиева

Астролог

Анализ на рождена карта, синастрия (съвместимост на партньори), елекция (избор на подходящ момент), бизнес астрология.

Можете да си запишете час на тел. 0898666838 или e-mail: [email protected]

_______

Овен

Период, в който се препоръчва да не прибързвате да говорите за плановете, които имате. Обмислете добре действията си и изчакайте до края на месеца, преди да предприемете промените, които сте намислили. Напрежение с хора от близкото ви обкръжение могат да ви накарат да се почувствате гневни. Не подписвайте договори и не купувайте техника и автомобили в първата половина на месеца.

Телец

Планетета Меркурий е ретроградна във вашия знак през първата половина от месеца. Темите, свързани с финанси и стабилност изискват преосмисляне, така че е добре да помислите за начина на управление на бюджета ви. Месецът е относително пасивен за вас, твърде вероятно е да не ви достига енергия. Не предприемайте действия, свързани с нови начинания, изчакайте до юни.

Близнаци

В настоящия период ще имате повече желание да бъдете сами, да се занимавате със собствените си неща. За тези от вас, които работят в големи колективи, месецът може да бъде твърде напрегнат. Възможно е сферите, свързани със социалния ви живот да не се развиват така, както ви се иска. Не бързайте да правите изводи за приятелите си, изчакайте месеца да премине и тогава изяснявайте отношенията си.

Рак

Сферата на партньорството и взаимоотношенията ще бъдат на фокус през настоящия месец. Изяснете недоразуменията с вашите лични и бизнес партньори. Някои от вас ще преосмислят взаимоотношенията си и е твърде вероятно да ги приключат. Други ще решат да предприемат по-голяма крачка за в бъдеще.

Лъв

Енергията на работното ви място ще бъде изключително динамична, но изпълнена и с много напрежение. Възможно е плановете ви да се объркат в последния момент и да ви се налага да се справяте с непредвидени разходи. Важно е да не взимате генерални решения, свързани с посоката на бизнеса ви или промяна в начина на реализация.

Дева

Планетата, управител на вашият знак е ретроградна до средата на месеца. Забавянето на делата ви обаче ще се усеща почти през целия месец. Възможно е да има напрежение по отношение на финансите и да ви се наложи да се ограничите, за да успеете да се стабилизирате. Не харчете излишно през настоящия период.

Везни

Енергията ви в настоящия месец ще е насочена към темата за грижата и взаимоотношенията с децата ви. Ще намирате хармония в дома и в прекарването на време с вашите деца. Не предприемайте дълги пътувания в рамките на настоящия месец, защото е твърде възможно пътуването да не се осъществи по план и да ви стува повече, от колкото сте планирали.

Скорпион

Събитията в настоящия месец ще са свързани с взаимотношенията ви с другите хора. Каквото и да правите през настоящия период, не може да го направите сами. Налага ви се да взаимодействате с другите, независимо дали ви е приятно или не. Месецът се свързва със сътрудничество, с преосмисляне на партньорствата и с тестване на стабилността на хората около вас.

Стрелец

Вашето здраве изисква особено внимание, особено за тези от вас, които са родени в началото на знака. Възможно е да се появят здравословни проблеми, които изаскват дълго и продължително лечение. Обърнете внимание на профилактиката и не пренебрегвайте здравето си.

Козирог

Всичко, което не сте направили в дома си, сега ще изисква вашето внимание. Ще трябва да се фокусирате към всичко, което не сте успяли да довършите, касаещо недвижимостта и дома, в който живеете. Не купувайте домакинска техника в настоящия месец. Не предприемате действия, свързани с покупка на имот.

Водолей

Преосмислянето и предоговарянето на финансовите условия, свързани с вашите инвестиции са с приоритет през настоящия период. Възможно е да договорите по-добри параметри на задълженията си. Времето не е подходящо за нови начинания, а за довършване на старите. Сферата, свързана със здравето ви изисква внимание, така че е добре да направите профилактични прегледи.

Риби

Налага ви се да бъдете много дисциплинирани и организирани през настоящия месец. И най-малкото разсейване може да доведе до сериозни неприятности. Опитайте се да записвате и планирате всичко, което трябва да правите през настоящия период. Не е време за почивка, а за активна работа.

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари