БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Eucerin® представя два нови продукта за незабавна, дълбока и дълготрайна хидратация

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Първият хидратиращ гелообразен продукт от експерта в медицинската грижа за кожата – Eucerin®, е на пазара в България. Изчистената формула на Eucerin® Hyaluron-Filler Ултралек хидратиращ гел съдържа само 11 съставки, включително 3 пъти повече хиалуронова киселина*, и осигурява на кожата незабавна хидратация, която трае в следващите до 24 часа. Другият хидратиращ продукт, с който Eucerin® ще зарадва почитателите си в България през този месец, е Eucerin® Hyaluron Хидратиращ спрей с хиалуронова киселина. Този спрей мист с хилуаронова киселина и глюко-глицерол обещава да поддържа кожата Ви хидратирана, свежа и гладка навсякъде и по всяко време на деня.

Ролята на кожата ни е да защитава организма от вредното въздействие на външни фактори. За да изпълнява тази своя бариерна функция, кожата ни трябва да е здрава и добре хидратирана. Приемът на вода ни държи хидратирани отвътре и това е валидно дори и за най-горния кожен слой, до който тя също достига. Но тъй като кожата има и терморегулираща функция, позволява водата да се изпарява от най-горния кожен слой. Когато бариерата е увредена под въздействието на слънцето, вятъра, ниската влажност, замърсяването на въздуха, водата в кожата се изпарява в твърде голямо количество и най-горният кожен слой е дехидратиран. В резултат кожата става чувствителна и уязвима. За да предотвратим това, е важно да хидратираме най-горния кожен слой и отвън. Eucerin® Hyaluron-Filler Ултралек хидратиращ гел е перфектното решение, защото хидратира незабавно и дълготрайно.

С този свой продукт Eucerin® адресира предпочитанията на потребителите към по-леки и изчистени формули. Същевременно по-леката текстура е високоефективна и осигурява надеждна хидратация, която можете да видите и почувствате непосредствено след прилагането на продукта и в рамките на следващите до 24 часа. Това се дължи на високата концентрация на хиалуронова киселина – в три пъти по-големи количества*, и на глицеринът, който допълва отлично действието на хиалуроновата киселина – привлича и задържа водата в кожата като магнит. Вдъхновени от дерматологичните способи за подмладяване на кожата, Eucerin® залагат на средноверижна хиалуронова киселина, която привлича и задържа влагата на повърхността, и на късоверижна хиалуронова киселина, която прониква по-дълбоко в епидермиса и изпълва фините линии. Гел-бустерът е без мазни или лепкава остатъци, попива бързо, има лек, свеж, флорален аромат и е отлична основа за грим.

В своите отзиви първите потребители на Eucerin® Hyaluron-Filler Ултралек хидратиращ гел – 120 души на възраст между 25 и 40 години, които тестват продукта в продължение на 4 седмици, споделят, че:

  • иновативният гел-бустер хидратира незабавно и оставя чувство за свежест върху кожата;
  • в сравнение с други подобни продукти, Eucerin® Hyaluron-Filler Ултралек хидратиращ гел е по-добър по отношение на аромат, хидратация и цялостно усещане върху кожата;
  • са усещали кожата си добре хидратирана в следващите 24 часа;
  • продуктът запълва фините линии, изглажда кожата отвътре и се нанася с лекота.

Eucerin® Hyaluron-Filler Ултралек хидратиращ гел идва като втора стъпка във Вашата ежедневна грижа за кожата.Нанася се върху добре почистена кожа на лицето, деколтето и шията и преди продукта за грижа – дневен или нощен крем.

Eucerin® Hyaluron-Filler Ултралек хидратиращ гел се предлага в България в опаковка от 30 мл на препоръчителна цена 33.90 лв.

За любителите на леките формули и мигновената, осезаема и видима хидратация с дълготраен ефект, Eucerin® представя и Eucerin® Hyaluron Хидратиращ спрей с хиалуронова киселина. Един грам от съставката на младостта – хиалуронова киселина, е в състояние да задържи между един и десет литра вода. Тези уникални нейни характеристики, както и фактът, че е естествено присъща за организма и поради това се възприема отлично от него, я правят предпочитана съставка в грижата за кожата – както за освежаване и хидратация на младата кожа, така и в борбата с първите линии и по-забележими бръчки при по-зряла кожа. Действието на хиалуроновата киселина в спрея се допълва от глюко-глицерол – съставка, спомагаща производството на аквапорини, които транспортират вода в дълбоките кожни слоеве и, колкото по-голямо е тяхното количество, толкова по-ефективно разпределена е водата в кожата. С тези две съставки Eucerin® Hyaluron Хидратиращ спрей с хиалуронова киселина хидратира кожата незабавно и дълготрайно и я оставя гладка, свежа и изпълнена отвътре.

Eucerin® Hyaluron Хидратиращ спрей с хиалуронова киселина е удобенза ползване хидратиращ продукт, който може да прилагате навсякъде и по всяко време, в идеалния случай върху почистена кожа на лицето. Необходимо е да напръскате лицето, деколтето и шията от разстояние 20 см и да изчакате 2-3 минути да попие в кожата. Ако през деня чувствате кожата си обтегната, безжизнена или раздразнена, също може да използвате спрея за допълнителна глътка свежест, комфорт и сияен вид.

Eucerin® Hyaluron Хидратиращ спрей с хиалуронова киселина се предлага в България в опаковка от 150 мл на препоръчителна цена 14.50 лв.

Клинични и дерматологични проучвания сочат, че Eucerin® Hyaluron-Filler Ултралек хидратиращ гел и Eucerin® Hyaluron Хидратиращ спрей с хиалуронова киселина са ефикасни и с отлична поносимост при употреба върху чувствителна кожа. Подходящи са за всички възрасти. Тъй като количеството на естествено произвежданата в организма хиалуронова киселина започва плавно да спада след пубертета, Eucerin® съветва да включите хидратиращи продукти в ежедневната грижа за кожата не по-късно от 20-годишна възраст. Това ще помогне да имате гладка, свежа и сияйна кожа винаги и ще отложи във времето появата на първите фини линии и бръчки.

Eucerin® Hyaluron-Filler Ултралек хидратиращ гел и Eucerin® Hyaluron Хидратиращ спрей с хиалуронова киселина може да откриете в аптечната мрежа в страната и на www.366.bg.

За да помогне на своите клиенти да се ориентират по-добре в грижата за своята кожа и в избора на подходящи продукти, предстои Eucerin® да стартира рубрика за въпроси и отговори в своя Фейсбук профил. Следете публикациите и участвайте, за да получите отговор от експерт на въпросите, които Ви вълнуват.

Свързани продукти

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари