БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

ДА ВЪЗСТАНОВИМ ЩЕТИТЕ С НОНИ!

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Условията на социална изолация, на които ни подложи пандемията от COVID-19, няма как да не дадат отражение върху здравословното ни състояние. Имунитетът ни е подложен на сериозно изпитание, тъй като неблагоприятните ефекти от стреса и негативните емоции, свързани със заплахата от заразяване с коронавируса, са пряко свързани с него. Състоянията на депресия и тревожност са част от симптомите на претоварената имунна система, вследствие на натрупания стрес.

Стоенето вкъщи и обездвижването, доведоха и до още един проблем, който точно сега, през лятото, е важно да бъде преодолян. Досещате се, нали? Дойде време да извадим летните дрехи, а килограмите при голям процент от хората са в повече.

КАК ДА ВЪЗСТАНОВИМ ЩЕТИТЕ?

AboPharma предлага на българския пазар, Био сок НОНИ, който е известен с мощното си имуномодулиращо, антиоксидантно и антидепресивно действие.

Той влияе благоприятно на храносмилателната система и спомага за изхвърляне на токсините, и излишните газове, както и за разграждането на мазнините.

Освен това Нони съдържа вещества, имащи способността да се свързват със серотонина. Така консумацията на сок от плода Нони влияе на настроението и избавя от депресия.

За имуномодулиращото действие на НОНИ

Сокът от Нони притежава свойството да укрепва имунната система. Екзотичният плод съдържа Витамин C, бета каротин, даманкантал, ксеронин, както и много антиоксиданти, които спомагат за предотвратяване на клетъчното увреждане, причинено от свободни радикали. Те модулират имунния отговор и правят имунната система по-силна и устойчива. Сокът от Нони може да помогне за производството на Т-клетките, а това са клетките на имунната защита.

Нони е най-богатият природен източник на активната съставка проксеронин, която в организма се превръща в ксеронин – вид алкалоид, който принадлежи към групата на така наречените биоактивни вещества – ириноиди и е съставна част от всички клетки на живите организми.  Ксеронинът осигурява оптимална работа на имунната система, а освен това има антидепресивно действие. Той способства за образуването на ендорфин в главния мозък, дарява с чувство на бодрост и енергия.

За антидепресивното действие на НОНИ

Нони подпомага синтеза на серотонин и подобрява настроението, благодарение отново на съдържанието си на ксеронин. Веществото способства за отделянето на ендорфин и помага да се справим с депресията. Той подобрява работата на имунната система и има антидепресивно действие. Скополетин е наименованието на друго вещество съдържащо се в плода Нони, което подпомага функционирането на епифизата, увеличава нивото на серотонин и мелатонин, за да доведе до успокоителния му ефект и да ни избави от напрежението.

За способността на НОНИ да изчисти тялото от всичко излишно

Консумацията на сок от Нони оказва благоприятно влияние върху храносмилателната система, като помага за премахване на излишните газове и разрешава проблема с подутия корем. Нони съдържа освен основните 20 аминокиселини, още фибри, протеини, калций, цинк, Витамин С и желязо, които в комбинация, влияят изключително благоприятно върху храносмилателната  система.

Сокът спомага за изхвърлянето на излишните мазнини и пречистване на тялото от шлаки. Шлаките са всички онези ненужни отпадъчни вещества, които се съдържат в тялото и в червата.

Освен това Нони помага да се освободим от излишните килограми, като подобрява работата на черния дроб и метаболизма, намалява нивата на кръвната захар и холестерола, и пречиства целия организъм.

Изследванията направени от известния Акад. Городиский – Имунолог и професор от Руската академия на естествените науки, посветил се в изучаването на свойствата на Нони показват, че ензимите, които се намират в плода, нормализират и подобряват храносмилането. С тяхна помощ се увеличава усвояването на минералите. Те подобряват работоспособността на червените кръвни телца, разграждат мазнините, премахват мъртвите клетки, вирусите и бактериите, както и токсините, които се натрупват в мастните тъкани. Сокът от НОНИ повишава синтеза и активността на ензимите в човешкото тяло десетократно!

Освен това резултатите от клиничните изследвания, направени в университета в Хавай сочат, че НОНИ оказва силно укрепващо действие на белите дробове.

БИО СОКЪТ ОТ НОНИ на АБОФАРМА е добит на 100% от сертифицирани органични плодове Нони (Morinda citrifolia L). Той дава допълнителна енергия на клетките в тялото и подобрява усвояването на хранителни вещества.  Спомага за повишаване на общия тонус на организма и повишава имунитета. Отличава се и със способността да спомага за пречистване на тялото от токсини, както и да подпомага изгарянето на мазнините.

Защо да не го опитате и вие? Сокът от Нони е перфектният имуномодулатор подходящ за цялото семейство!

Свързани продукти

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари