БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Биорезонансно измерване в АПТЕКА 36.6 Ритейл Парк

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (2 вота, средно: 3,00 oт 5)
Loading...

АПТЕКА 36.6 РИТЕЙЛ ПАРК (гр. Пловдив, ул. „Македония“ 95 ) разполага с немски уред Биоскан за биорезонансно измерване на витамини, минерали, микроелементи, аминокиселини, нива на холестерол и кръвна захар, състояние на черен дроб, наличие на чревни бактерии, pH на организма, общо състояние на кожата и костите. Изцяло безвредно, само за 1 минута се получава информация за вашето състояние, нужди и дефицити. Тестът е подходящ за всеки, който се интересува профилактично от здравето си, защото иска да води един по-пълноценен и здравословен начин на живот!

Приемът на подходящи добавки, витамини, минерали във всеки един сезон е от особено значение за цялостното състояние на организма, особено след летния сезон и предстоящия есенен такъв с придружаващите вируси, бактерии, грип и Ковид-19.

Изследването може да се направи срещу заплащане от 20лв. с ДДС на място в аптеката като няма никакви изисквания за предварителна подготовка. Първо се отстранява електрониката, която е позиционирана в близост. После се хваща с едната ръка метална пластина, която се държи в рамките на една минута, стоейки неподвижно и пазейки тишина. Биоскенерът генерира резултатите – изцяло неинвазивно, безболезнено и безопасно!

Сред противопоказанията за извършване на диагностика с биоскенер са наличието на пейсмейкър и метални пластини в тялото.

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари