Количка

0
 
Код:  63139 
тегло  0.500 кг

Zenyth Pharmaceuticals КолонХелп за детоксикация флакон 480 г

Цена: 43.69лв.

НЯМА НАЛИЧНОСТ

Хранителна добавка, която е съставена от натурални растителни фибри и полезните билки. ColonHelp for detoxification детоксикира и пречиства организма, подходящ е при запек, подуване, диария, при  повишени нива на холестерол и наднормено тегло. Натуралните растителни фибри и полезните билки в КолонХелп подобряват храносмилането и цялостното състояние на чревната флора, перисталтиката, допринасят за регулиране на чревния транзит. Чрез регулирането на стомашно-чревния тракт КолонХелп намалява усещането за глад и спомага за поддържането на всякакъв вид диети, освен това спомага за елиминирането на несмилаемите хранителни отпадъци от дебелото черво и има успокояващо и омекотяващо действие върху чревните стени. Високото съдържание на фибри и Омега-3 мастни киселини нормализира нивата на холестерола и триглицеридите в кръвта, допринасяйки за здравето на сърдечно-съдовата система. Продуктът също поддържа в норма постпрандиалната гликемия и се препоръчва при всички състояния на умора и изтощение. ColonHelp не съдържа билки с мощни слабителни свойства и не предизвиква зависимост. Поради тази причина, може да бъде консумиран дълго време като основна хранителна добавка. За цялостен курс на детоксикация се препоръчва приема на КолонХелп в продължение на 3 месеца. Продуктът не съдържа ексципиенти, подобрители, консерванти, подсладители и добавени аромати, което е от много голямо значение за пълната и качествена детоксикация. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Колон Хелп не се препоръчва при бременни и кърмещи жени, поради възможността по време на процеса на детоксикация някои токсини да попаднат в кръвта на майката и да стигнат до плода/бебето. При лечение на хронични заболявания, включващи интензивен прием на лекарства, е препоръчително ColonHelp да се консумира на времеви преиод до 2 часа от лекарствата. Препоръчва се да се съхранява на сухо, прохладно и недостъпно за деца място. Продуктът  е хранителна добавка и следва да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

 

 Ленено семе – Linum usitatissimum; Люспи от псилиум – Plantago ovata; Кимион (плодове) – Carum carvi; Кориандър (плодове) – Coriandrum sativum; Риган (надземни части) -  Origanum vulgare; Магданоз (листа) – Petroselinum crispum; Глина.

Хранителна информация:

Nutritional content Per dose (8g) Per 100 g of product

Calories

Total lipids

- Omega 3

Proteins

Carbohydrates

Sodium

Total fibers

Soluble fibers

Insoluble fibers

40 kcal

1.69 g

0.88 g

1.188 g

0.53 g

0.0048 g

4.32 g

2.18 g

2.14 g

500 kcal

21.15 g

11 g

14.86 g

6.64 g

0.06 g

54 g

27.25 g

26.75 g

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Продуктът не съдържа ексципиенти, подобрители, консерванти, подсладители и добавени аромати.

 

 

 

 

 

 Колон Хелп се приема преди или след хранене, заедно с 200 мл течности: вода, плодови или зеленчукови сокове, или кисело мляко за максимално добър ефект.
За възрастни: 1-3 мерителни лъжици дневно (8-24 гр/дневно).
За подрастващи между 12-18 години: 1 мерителна лъжица дневно (8 гр).
Максимална доза: 4 лъжици дневно (32 гр).
За цялостен курс на детоксикация се препоръчва приема на КолонХелп в продължение на 3 месеца.

 

Задължително изпивайте 400 мл вода след приемането на продукта. По време на диетата, консумацията на вода/течности трябва да бъде приблизително 1,5-2 литра/дневно.
Продуктът може да се приема и вечер, при условие че поемaте достатъчно количество вода.
Растителните фибри предизвикват запек, ако не бъдат приемани с достатъчно количество течности.

 

При лечение на хронични заболявания, включващи интензивен прием на лекарства, е препоръчително ColonHelp да се консумира на времеви преиод до 2 часа от лекарствата.
Деца под 12 години, бременни или кърмещи жени, хора със сериозни заболявания или такива, претърпели скорошна хирургична намеса, както и хора алергични към някои от съставките, трябва да се консултират с лекар преди приемането на този продукт. 

Информирай се за горещи

промоции до -36%