Количка

0
 
Код:  38630 
тегло  0.200 кг

Uriage Isophy Естествен физиологичен серум за бебета и деца 18 монодози x5 ml

Цена: 13.26лв.
Всичко от: Uriage
(24 глас/а)

НЯМА НАЛИЧНОСТ

Естествен физиологичен серум за перфектно почистване и грижа за носа и очите, съдържащ 100% Термална вода Юриаж, богата на минерални соли и микроелементи, ефективно отпушва носа, успокоява носните лигавици без да ги изсушава, премахва замърсяванията. Uriage Isophy Thermal Water Nasal Serum for Babies and Children е медицинско изделие, регулиран здравен продукт, който носи маркировката "СЕ" в съответствие с приложимите разпоредби. Ежедневното почистване на носа и очите, намалява наличието на алергени и успокоява лигавиците. Съдържанието на микроелементи в продукта подсилва естествените защитни сили, особено в случаите на алергични прояви и инфенкции. Използвайте единствено за външна употреба. Избягвайте контакт с очите и използвайте преди изтичане на срока за годност. Съхранявайте на място недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина.

 


100% Термална вода Uriage, естествено богатa на мед, цинк, манган и калций.

 


Isophy може да се използва всеки ден и по-специално по време на алергични или инфекциозни прояви. Прочетете внимателно инструкциите преди употреба. Потърсете съвет от вашия фармацевт.

Начин на употреба на Isophy моно дози/ от самото раждане /:

За носа: Накапете веднъж или два пъти единичната доза във всяка ноздра, като повтаряте толкова често, колкото е необходимо.
За очите: Напоете стерилен компрес с Isophy моно доза и почистете окото, като започнете от вътрешния ъгъл (до носа) в посока към слепоочието. Не прокарвайте използвания компрес отново. Използвайте нов компрес за почистване на другото око. Повтаряйте толкова често, колкото е необходимо. Да не се инжектира. Само за еднократна и индивидуална употреба.
Не използвайте една и съща единична доза за носа и очите.
Да не се съхранява след отварянето, поради риск от замърсяване.
Не използвайте, ако дозата е повредена.

Информирай се за горещи

промоции до -36%