Количка

0
 
Код:  34977 
тегло  0.025 кг

Urgo Ургодермил Филмогел след ухапване от насекоми 3,25 ml

Цена: 10.50лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Urgo
(19 глас/а)

Филмогел, който представлява течен пластир, подходящ при ухапване от насеком, като комари, мухи, паяци, кърлежи, оси, пчели, мравки и други. Urgo Urgodermyl Filmogel Insect Bites се прилага директно върху нараненото място, като образува специален защитен филм и предпазва ухапеното място от замърсяване, допълнително раздразнение, влошаване и инфектиране. Ургодермил ефективно малаява неприятните усещания като сърбеж, болка и дразнене и стимулира възстановителните процеси и заздравяването на наранената зона. Ургодермил е водоустойчив и не се отлепва при контакт с вода. Продуктът е подходящ за употреба от цялото семейство - при възрастни и деца над 1 година. Да не се драска образуваният вече филм, тъй като той ще изчезне от само себе си. Продуктът е лесно запалим. Продуктът дразни очите. Препоръчва се да се съхранява на прохладно и недостъпно за деца място. Далеч от пряка слънчева светлина.

 

 


Нитроцелулоза в изопропилов алкохол, етилацетат, етанол, рициново масло, масло от житни зародиши (с естествено високо съдържание на Витамин Е), хидроксипропилцелулоза, глициретинова киселина.

 

 


Внимателно отстранете жилото, ако е останало в кожата.Преди нанасяне на Ургодермил почистете, дезинфектирайте, изплакнете и подсушете ухапаното място със стерилна марля.Нанесете филмогела върху ухапаното място като използвате шпатулата на капачката, така че да се покрие равномерно (мястото може да изтръпне за кратко след прилагането).Оставете филмогела да изсъхне за няколко секунди.Подновявайте и нанасяйте толкова често, колкото е необходимо (обикновено 2 до 3 пъти дневно).Не е необходимо да отстранявате останалия филм преди отново да нанесете разтвора. Ако искате да отстраните филма има две възможности: да издърпате краищата на филма или отново да накапете върху засъхналия филм капка от разтвора и след това веднага да избършете със суха марля.Затворете внимателно след употреба.

Виж още от Urgo

Информирай се за горещи

промоции до -36%