Количка

0
 
Код:  65121 
тегло  0.120 кг
Производител: Solgar Inc.
Страна на произход: САЩ
Опаковка: x60
Лекарствена форма: таблетки

Solgar Канела и Алфа-липоева киселина х60 таблетки

Цена: 45.80лв.
Всичко от: Solgar
(13 глас/а)

НЯМА НАЛИЧНОСТ

Solgar Cinnamon Alpha Lipoic Acid / Солгар Канела и Алфа-липоева киселина е хранителна добавка със силно антиоксидантно действие.


Канелата подпомага храносмилането и подобрява нивата на инсулин, като нормализира стойностите на кръвната захар. Освен това увеличава капацитета на клетките да усвояват глюкозата.


Канелата може да намали и забави развитието на усложненията, свързани с диабета благодарение на силните си антиоксидантни свойства.


Алфа-липоевата киселина е силен антиоксидант и подпомага предпазването на клетките от вредното влияние на свободните радикали.


Подпомага контрола на нивото на кръвната захар, както и възстановяването на засегната от висока кръвна захар нервна тъкан. 


Противодейства на процесите на стареене и подобрява физическите възможности при спортуване.


Продуктът е подходящ и за вегетарианци. Не съдържа захар, сол, скорбяла, мая, пшеница, соя, глутен, млечни продукти, консерванти, изкуствени аромати и оцветители.


Специални указания:

Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Състав на една таблетка:
Екстракт от кора на канела (4:1) (Cinnamomum cassia) 350 mg
Алфа-липоева киселина 150 mg

Приема се по 1 таблетка дневно, препоръчително по време на хранене.

Информирай се за горещи

промоции до -36%