Количка

0
 
Код:  4028403122613 
тегло  0.100 кг
Производител: Joy Division
Страна на произход: Германия
Опаковка: 3 броя

SOFT Тампони - мини х3 броя

Цена: 9.70лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Me Luna
(2 глас/а)

SOFT Tampons / Софт Тампони - мини х3 броя

Предназначение:

Тампони без конец.

Характеристики:

Подходящи за спорт, сауна, плуване и полов акт по време на менструация. Дискретни и хигиенични. Нямат конец, а са с интегрирани ушички за лесно слагане и изваждане. Изработени от екологичен, нетоксичен материл, който не съдържа химически вещества. 

Клинично и дерматологично тествани.

Начин на употреба:

Сменяйте тампона на редовни интервали, според зависимост от менструалния цикъл. Максимална продължителност на употреба - 8 часа. Сменете веднага след плуване или секс.

Измийте ръцете си преди поставяне или изваждане на тампона. Разопаковайте тампона. За по-лесно поставяне, намокрете обилно с вода или използвайте лубрикант на водна основа. Поставете го в клекнало положение или седнала на тоалетната чиния. Стиснете тампона, като единият Ви пръст трябва да минава през отвора му. Разтворете срамните устни и вкарайте тампона дълбоко.

За да извадите тампона е необходимо да застанете с удобна позиция. Хванете тампона с пръст и издърпайте внимателно. 

Специални указания:

За външна употреба. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Това е продукт за еднократна употреба! Използване на тампоните повече от един път може да доведе до инфекции! Съхранявайте тампоните в оригиналната им опаковка. Ако не може да извадите тампона, веднага потърсете медицинска помощ.

Производител:

Joy Division

Страна на произход:

Германия

Информирай се за горещи

промоции до -36%