Количка

0
 
Код:  41916 
тегло  0.400 кг

Сендо Примо Механичен Апарат за самостоятелно измерване на кръвно налягане с прикачен стетоскоп

Цена: 35.00лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Sendo
(20 глас/а)

Механичен апарат за изключително прецизно измерване на кръвно налягане, напълно самостоятелно и лесно, благодарение на прикачения стетоскоп и помпа, както и възможността за поставяне само с една ръка. Sendo Primo Blood Pressure Monitor е с голям дисплей и големи цифри за лесно, удобно и практично измерване. Стетоскопът е разработен със специална високопроводима мембрана, което гарантира по-ясен звук за максимално точно и ясно измерване. Маншетът е със стандартен размер и е удобен и практичен за поставяне с една ръка. Сендо Примо има и специален филтър, който предпазва апарата от прах и твърди частици, които могат да го увредят. Също така Сендо Примо е с метален корпус, който защитава прецизния механизъм. Сендо Примо е на много добра цена и 2 години гаранция от производителя. Преди използване прочетете ръководството за употреба и следвайте внимателно инструкциите. За прецизно измерване е необходимо да останете в покой поне 5 минути преди използването на апарата за кръвно налягане.

 

 


• Манометър с прикачена помпа, удобен за използване с една ръка
• Прикачен стетоскоп, удобен за точно поставяне с една ръка
• Голям дисплей с големи цифри за лесно отчитане на резултата
• По-ясен звук, благодарение на специална високопроводима мембрана на стетоскопа
• Маншет, удобен за поставяне с една ръка
• Метален корпус за най-добра защита на прецизния механизъм
• Филтър срещу прах и твърди частици

 

 


Следвайте инструкциите за употреба, които ще намерите в кутията.

Допълнителни указания:

 

Измерването на кръвното налягане в домашни условия не отменя лечение или редовни посещения при Вашия личен лекар.
Измерването на кръвното налягане вкъщи следва да се прави редовно и за продължително време. Чрез следене стойностите на Вашето кръвно налягане, високото кръвно налягане може да се открие навреме и Вашият личен лекар може да предприеме необходимите мерки за неговото оптимално лечение.

За да е възможно сравняването на стойностите на кръвното налягане, Вие трябва да го измервате, когато сте в покой.Дори малки промени във външни или вътрешни фактори (дълбоко дишане, стимуланти, възбуда, климатични условия) могат да доведат до колебания в кръвното налягане.

Измервайте Вашето кръвно налягане сутрин и вечер приблизително по едно и също време.Не говорете и не се движете, когато си измервате кръвното налягане.

Винаги измервайте кръвното налягане на една и съща ръка. Навитият ръкав на дрехата Ви не трябва да затруднява циркулацията на кръвта.

Когато измервате кръвното си налягане няколко последователни пъти, между измерванията трябва да има период от време от поне 1 минута. В противен случай измерените стойности може да не са коректни.

При тежки сърдечни аритмии измервайте кръвното налягане само след консултация с лекар. Поради осцилометричния метод на измерване, който използва този апарат, стойностите при измерване може да са неточни като дори Сендо Примо може да даде грешка и да не може да измери кръвното Ви налягане. (Еrr).

Следенето на кръвното налягане е особено важно по време на бременност, защото то може да се промени в резултат именно на бременността. Тълкуването на стойностите, обаче, може да става само от лекар.

Информирай се за горещи

промоции до -36%