Количка

0
 
Код:  56088 
тегло  0.070 кг

Алегра 120 mg х10 таблетки

Цена: 10.70лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Sanofi
(40 глас/а)

Лекарствен продукт без лекарско предписание, който облекчава на симптомите на сенната хрема (сезонен алергичен ринит) като кихане, сърбящ, течащ и запушен нос и сърбящи, зачервени и сълзящи очи. Подходящ за употреба при възрастни и подрастващи на възраст 12 и повече години за облекчаване. Препоръчва се да се съхранява на сухо, прохладно и недостъпно за деца място. Далеч от пряка слънчева светлина и източници на топлина. Да не се използва след изтичане срока на годност.

Активното вещество е фексофенадинов хидрохлорид (fexofenadine hydrochloride).
Всяка таблетка съдържа 120 mg фексофенадинов хидрохлорид като съответното количество е отбелязано на блистера и картонената опаковка

Другите съставки са: 
сърцевината на таблетката: микрокристална целулоза, прежелатинирано царевично нишесте, кроскарамелоза натрий, магнезиев стеарат.

обвивката на таблетката: хипромелозаловидон, титаниев диоксид (Е171), силициев диоксид, колоиден безводен, макрогол 400, железен оксид (Е 172)

Възрастни и деца над 12 години: Ако не е предписано друго, препоръчителната доза е I таблетка (120 mg) дневно с чаша вода преди хранене.

Информирай се за горещи

промоции до -36%