Количка

0
 
Код:  30924 
тегло  0.240 кг

Phyto Phytoprogenium Защитен шампоан за всеки тип коса 200 ml

Цена: 27.00лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Phyto
(29 глас/а)

Защитен шампоан за ежедневна употреба подходящ за всички типове коса, който деликатно премахва замърсяванията, подхранва и интензивно хидратира, възстановява естествения баланс и щит на скалпа, а косата изглежда по-здрава и красива. Phito Phytoprogenium Intelligent осигурява ефективна защита и успокоение на скалпа. Формулата на шампоана се състои от прецизно подбрани съставки, които осигуряват ефективна грижа за всеки тип коса. Aктивната съставка - Progénium, който има интелигентно действие запазва полезните съставки, докато вредните ги отстранява. Интелигентеният шампоан на Фито е изключително подходящ за честа употреба благодарение на нежните почистващи агенти с омекотяващо и действие. Използвайте единствено за външна употреба. Избягвайте контакт с очите и използвайте преди изтичане на срока за годност. Съхранявайте на място недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина.

 

 

Подпомага защитната сила на скалпа: Progenium® (поддържа здравословния баланс на скалпа, намалява присъствието на вредни микроорганизми)
Защита на скалпа: екстракт от маслинови листа (защитават от ежедневния стрес)
Ежедневно почистване: овес, бадемово мляко и бяла ружа
Комплекс Progenium - слама, трици, мляко, дървесина - защита на екосистемата на скалпа; Zanthoxylum (китайски храст) - успокояване на кожата

 

 

Намокрете косата и нанесете шампоана. Нежно масажирайте косата. Изплакнете обилно с вода.

Информирай се за горещи

промоции до -36%