Количка

0
 
Код:  47748 
тегло  0.050 кг

Neopharm Цистостоп Рапид при цистит и остри състояния на уринарен дискомфорт 1100мг х30 таблетки

Цена: 20.70лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Neopharm
(30 глас/а)

Хранителна добавка, която притежава комплекс от прецизно подбрани натурални екстракти и съставки, подходяща е при цистит, пиелонефрит и проблеми с пикочните пътища, свързани със сексуални контакти (т.нар цистит на медения месец). Cystostop Rapid е най-ефикасен при появата на първите симптоми и началната фаза на инфекцията. Цистостоп Рапид мигновено облекчава симптоми като болка и парене при уриниране, често уриниране, мътна урина и други. Той спомага за възпирането на инфекцията и за значително облекчение още през първите часове след приема на продукта, като в повечето случаи симптомите отшумяват напълно още на следващия ден. Цистостоп Рапид допринася за поддържане на правилните функции на пикочните пътища и пикочния мехур, предпазва от прилепване на бактерии по стените им и допринася за лесното и бързо отделяне чрез урината на вече прикрепените бактерии. Цистостоп Рапид е много ефективен при инфекции на уринарния тракт и пикочните пътища, причинени бактерията Escherichia Coli, намираща се в пикчния мехур (горен уринарен тракт). Цистостоп Рапид е с много добра поносимост и е безвреден дори при продължителна употреба, като може да се приема и от деца над 3 години. Най-честите симптоми при алергична реакция са обриви, сърбеж, подуване на устните и лицето, задух. Ако забележите някои от тези симптоми, веднага се консултирайте с лекар. Продуктът може да се приема от деца над 3 години, но само с предварителна консултация с лекар. При употреба на други лекарства, се консултирайте с лекар преди прием на продукта. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Не използвайте след изтичане срока на годност. Не използвайте продукта, ако целостта на опаковката е нарушена. Продуктът е хранителна добавка и следва да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Препоръчва се да се съхранява на сухо, прохладно и недостъпно за деца място при температура под 25 градуса. Далеч от пряка слънчева светлина и източници на топлина.

 

 


Всяка таблетка CYSTOSTOP RAPID съдържа:

D-Маноза-1000 mg;

Стандартизиран сух екстракт от брезови листа-50 mg;

Стандартизиран сух екстракт от американска червена боровинка-50 mg;

BetaVacTM-Патентована комбинация от 3,5,7,3',4'-пента-хидрокси-флавон, 3,7,3',4'-тетра-хидрокси-флавон и епикатехин-(4β→6)- епикатехин -(4β→8, 2β→O→7)- епикатехин.
Другите съставки на таблетката са калциев фосфат, царевично нишесте, коповидон, повидон и магнезиев стеарат.

 

 

 

Вземете CYSTOSTOP RAPID още при първите признаци на уринарен дискомфорт.
През първите два дни CYSTOSTOP RAPID се приема на всеки 2-3 часа по 2 таблетки или общо 6 приема по 2 таблетки на ден.
На третия ден CYSTOSTOP RAPID се приема в доза 3 пъти по 2 таблетки.

Ден I - 6 пъти х 2 таблетки
Ден II - 6 пъти х 2 таблетки
Ден III - 3 пъти х 2 таблетки

При проблеми на пикочните пътища свързани с полов контакт- цистит на медения месец, вземете 2 таблетки CYSTOSTOP RAPID половин до един час преди половия контакт.  Опитайте се да уринирате непосредствено след акта.

Виж още от Neopharm

Информирай се за горещи

промоции до -36%