Количка

0
 
Код:  42866 
тегло  0.150 кг

Цикатридина Спрей при рани х125 мл

Цена: 21.90лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: FARMA DERMA S R L
(24 глас/а)

Медицинско изделие във вид на спрей за труднозарастващи рани, който се използва локално и спомага за зарастване и предотвратява образуването на белези, благодарение на съдържащата се в продукта натриева сол на хиалуронова киселина. Cicatridina Spray е подходящ при повърхностни и дълбоки рани от всякакъв произход, при изгаряния, при подсичане, охлузвания, разкъсни и хирургични рани, язви и декубитални наранявания. Цикатридина Спрей е подходящ за всеки вид рани, както и за всички в семейството. Флаконът е лесен и удобен за нанасяне, без докосване, което го прави перфектен за всяка домашна аптечка. Благодарение на съдържащата се хиалуронова киселина, Цикатридина подобрява и ускорява процеса на възстановяване и регенерация на клетките, като по този начин придав еластичност и тонус на тъканите. Съдържащите се натурални екстракти и витамини допринасят за по-бързото заздравяване на раните, доставят антиоксидантна защита и действат противовъзпалително и антибактериално. Не използвайте продукта при свръхчувствителност към някоя от съставките. При бременност и кърмене се препоръчва консултация с лекар преди употребата на продукта. Не са необходими специални предпазни мерки при упрвление на машини и шофиране. Не са познати взаимодействия на Цикатридина, заедно с други продукти и затова се препоръчва консултация с лекар преди употребата на цикатридина, заедно с други лекарства и медицински изделия за локална употреба. Нежелани реакции:
> при продължителна употреба е възможно да се получи сенсибилизация. Ако това се случи, преустановете лечението и се консултирайте с лекар, който да Ви назначи адекватна терапия.
> ако се появят нежелани ефекти, неописани в тази листова, моля информирайте Вашия лекар или фармацевт.
Съхранявайте продукта на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина. Избягвайте контакт с очите. Не поглъщайте. Преди и след употреба измийте старателно ръцете си. Съхранявайте продукта в неповредена опаковка. Да не се съхранява при температура над 25 С. Съхранявайте на място недостъпно до деца и далеч от пряка слънчева светлина!


Хиалуронова киселина, Витамин Е, Етерично масло от Чаено дърво, Бадемово масло, Етерично масло от Лимон
Други съставки: Алуминиево нишесте октенилсукцинат, хексаметилдисилоксан, масло от сладък бадем, витамин Е ацетат, ксименинова киселина, етерично масло от лимон, етерично масло от чаено дърво, натриева сол на хиалуроновата киселина, бутан, изобутан, пропан.

ЦиКатридина спрей се нанася 2 или 3 пъти за 24 ч., върху добре почистена ранева повъхност. Преди да нанесете спрея разклатете енергично флакона, докато чуете звука на удрящите се в стените на флакона частици, служещи за превръщане на субстанцията в хомогенна, прахообразна консистенция. Разклащайте енергично 10-15 секунди. След това напръскайте върху раневата повърхност, като държите флакона изправен на разстояние 15см -20 см.

Информирай се за горещи

промоции до -36%