Количка

0
 
Код:  69099 
тегло  1.600 кг

Microlife Инхалатор мини-NEB1000

Цена: 125.00лв.
(137.00лв.)

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: MICROLIFE
(34 глас/а)

Висококачествен инхалатор, който е предназначен за инхалационна терапия на астма, хроничен бронхит и други заболявания на дихателните пътища. Microlife NEB1000: Мини-размер, много лек и удобен; Тих, но мощен компресор; Безопасен – не съдържа фталати и бисфенол А; Мундщук с мембрана – за синхронизиране на поток с вдишване и икономия на лекарственото вещество; Ефективно лечение – получавате максимална полза от всяка капка от лекарство благодарение на синхронизиране с вдишването; Надеждност на Microlife c 3 години гаранция; Скорост на разпръскване: 0,45мл/мин. (NaCl 0,9%); Размер на частиците: 75%< 5 μm NaCl 0,9%; Въздушен поток от компресор: 12л/мин.; Размери: 91/131/51,5 мм; Ниво на шум:51dBA; Тегло: около 400г   След експлоатация всички детайли трябва да бъдат разглобени и почистени. Могат да се използват всички често срещани лекарствени разтвори, предназначени за инхалационна терапия. Преди употреба прочетете инструкциите. Съхранявайте на сухо и недостъпно за деца място.

1 Компресор; 2 Въздушен маркуч; 3 Камера на въздушния филтър; 4 Отвор за въздушния маркуч; 5 Бутон Вкл/Изкл; 6 Гнездо за адаптер за електрическата мрежа; 7 Разпръсквател «NEB PRO» -a: Небулизираща глава -b: Mембрана; 8 Мудщук с преходник и клапа; 9 Накрайник за нос; 10 Маска за възрастен; 11 Детска маска; 12 Адаптер за електрическата мрежа; 13 Въздушен филтър.

1. Поставете разпръсквателя. Убедете се, че не липсват съставни части от комплекта. 2. Напълнете с разтвор за инхалация разпръсквателя в съответствие с указанията на Вашия лекар. Убедете се, че нивото на течността не превишава максималното ниво. 3. Свържете разпръсквателя с маркуча към отвора за въздух на компресора. 4. Включете адаптера в гнездото за адаптер на устройството и включете щепсела в контакта. 5. Натиснете бутона Вкл/Изкл в положение «I», за да включите уреда и поставете мундщука в устата или поставете избраната от Вас маска върху устата и носа. Мундщукът осигурява по-добро доставяне на лекарствения препарат в долните дихателни пътища. Изберете между маска за възрастен и детска маска и се уверете, че маската напълно обхваща областта на устата и носа. Използвайте всички приставки, включително и накрайника за нос, така както е указал Вашият лекар. 6. По време на сеанса извършвайте спокойно вдишване и издишване. Седнете в отпусната поза, изправете гърбът. Не лягайте по време на инхалацията. Ако почувствате, че не сте добре, прекратете веднага инхалацията. 7. След като изтече времето за инхалация, което Ви е препоръчал Вашият лекар, изключете апарата като превключите бутон Вкл./Изкл. в позиция «O» и извадете адаптера. Изключете адаптера от контакта и от устройството. 8. Извадете маркуча от небулизаторната чашка и от отвора за въздушния маркуч на устройството. 9. Отстранете остатъците от лекарствения препарат от разпръсквателя и извършете дезинфекционна обработка на апарата в съответствие с указанията на ръководство «Почистване и дезинфекциране». Този уред е проектиран за употреба с прекъсване, на всеки 30 мин. Вкл. следват 30 мин. Изкл. Изключете уреда след 30 минути работа, след това изчакайте още 30 минути преди да го включите отново.

Информирай се за горещи

промоции до -36%