Количка

0
 
Код:  62187 
тегло  0.090 кг

Janina Ултра Уайт Сенситив избелваща паста за чувствителни зъби 75 ml

Цена: 30.90лв.

НЯМА НАЛИЧНОСТ

Избелваща паста за зъби съдържаща патентован избелващ ензимен комплекс, подходяща за безопасно премахване на оцветявания и петна от никотин, кафе, чай и червено вино, същевременно предпазва от образуване на кариеси, намалява чувствителността на зъбите, защитава емайла и останя свеж дъх, прави усмивката изящно бяла и неутразима. Janina Ultra White Sensitive представлява уникална формула с ензимен комплекс от екстракти от Папая и Ананас, в комбинация със съставки, намаляващи чувствителността на зъбите. Избелващата паста ефективно намалява чувствителността и неприятните усещания на зъбите при прием на студени или горещи храни и напитки. Патентованият комплекс Bromaine Complex е избелващ, неабразивен и ненарушаващ емайла компонент, който допринася за безопасно избелване на зъбите. Bromaine Complex има доказани избелващи и възстановяващи качества за по-изящна и по-бяла усмивка. Изполвайки Janina два пъти дневно, Вие избелвате зъбите си безопасно, лесно и същевременно предотвратявате появата на кариеси, контролирате зъбната плака и осигурявате дълготрайна защита за вашите венци. Независими клинични изследвания доказват, че Janina Ultra White е ефективна в борбата с Халитозата (лошия дъх) и е напълно безопасна при всекидневна употреба. Подходяща е за пациенти с коронки, мостове, инлеи или импланти, пациенти с лечение на венците, пациенти с ортодонтски брекети, частични и тотални протези. Джанина Ултра Уайт Сенситив е подходяща за хора, които нямат възможност да избелят зъбите си с други методи. Избягвайте контакт с очите и използвайте преди изтичане на срока за годност. Съхранявайте на място недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина.

 


Патентован избелващ ензимен BROMAINE COMPLEX от Ананас и Папая и съставки, които намаляват чувствителността на зъбите при контакт със студено, топло и киселини.

 


За най - добър резултат нанесете пастата върху суха четка и мийте зъбите си поне три минути. Препоръчително е след миене да изплюете остатъка, но известно време да не изплаквате с вода, за да позволите на формулата да действа по – дълго и ефективно.

Информирай се за горещи

промоции до -36%