Количка

0
 
Код:  isla01 
тегло  0.100 кг
Производител: Engelhard Arzneimittel GmbH & Co.KG
Страна на произход: Германия
Опаковка: 20
Лекарствена форма: пастила

Исла Медик Акут цитрус и мед х20 пастила

Цена: 12.50лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Institut Allergosan
(9 глас/а)

Isla Medic Akut Citrus Honey Pastiles / Исла Медик х20 пастила

Предназначение:

При настинка и възпалено гърло. Продуктът е подходящ за възрастни и деца над 6 години.

Действие:

В помощ при сухота в гърлото и възпаление на гласните връзки. Подпомага възстановяването на лигавицата на устата и гърлото. Облекчава симптомите, свързани с настинка и възпалено гърло, като дразнене на гърлото и пресипналост. С приятен вкус на цитрус и мед.

Активни съставки:

Исладски лишей - растение, което се използва в народната медицина. Предпазва лигавицата от микроорганизмите, които вдишваме. Облекчава възпаление и дразнене. 

Хидрогел комплекс - състои се от карбомер и ксантанова гума, плюс хиалуронова киселина. Образува защитен филм върху раздразнената лигавицата гърлото. Образува овлажняващ филм по повърхността на лигавицата.

Хиалуронова киселина - Биотехнологична субстанция, която се среща също и в съединителната тъкан на човека, в хрущяла и стъкловидното тяло на окото. В комбинация с хидрогел комплекс, хиалуроновата киселина се грижи за интензивното овлажняване.

Състав: 

Воден екстракт от Исландски лишей (0.4 - 0.8:1), карбомер, ксантанова гума, натриев хиапуронат.

Други съставки: Акация, пречистена вода, малтитол, сорбитол, безводна лимонена киселина, лимоново масло, ацесулфам калий, портокалово масло, оцветители от растителен екстракт (ябълка / шафран / цитрус), ароматизанти, средноверижни триглицериди.

1 пастил съдържа заметители на захарта сорбитол (0.11 г) и малтитол (0.92 г) = 0.09 BU (хлебни единици).

Начин на употреба:

Възрастни и деца на възраст над 6 години могат да приемат до 6 пастила дневно при нужда. Пастилите се смучат бавно, докато напълно се разтворят в устата.

1 пастил съдържа 1.03 g заместители на захарта = 0.09 BU (хлебни единици).

Продуктът може да бъде използван продължително време или през интервали. Ако оплакванията се влошат (напр. висока температура, болки в ставите) и няма подобрение след 3 дни, да се направи консултация с лекар или фармацевт.

Специални указания:

Продуктът е медицинско изделие. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Производител:

Engelhard Arzneimittel GmbH & Co.KG

Страна на произход:

Германия

Информирай се за горещи

промоции до -36%