Количка

0
 
Код:  29223 
тегло  0.085 кг
Производител: Хербамедика
Страна на произход: София
Опаковка: 80 капс.

Herba Medica Желатина Форте за опорно-двигателната система х80 капсули

Цена: 14.99лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Herba Medica
(12 глас/а)

 

Gelatina Forte / Желатина Форте за опорно-двигателната система х80 капсули 

Предназначение:

Хранителна добавка подпомагаща опорно-двигателния апарат, също така благоприятства поддържането на здрави и красиви коса, кожа и нокти, ефективна при атеросклероза, артрит, рак на гърдата, туморни заболявания, нарушено оросяване и умора, действа укрепващо и противовъзпалително върху ставите, благодарение на съдържащия се в продукта желатинов хидролизат, глюкозамин сулфат, хондроитин сулфат и екстракт от гъбата Шийтаке.

Действие:

Глюкозаминът е основна градивна част на хрущялите, ставните връзки и клетки и съединителната тъкан като цяло. С течение на възрастта концентрацията на глюкозамин в организма намалява, което от своя страна води до развитие на остеоартроза. Глюкозаминът действа противовъзпалително, облекчава ставните болки и съдейства изграждането на здрава хрущялна тъкан. Глюкозаминът стимулира производството на колаген и подобрява функциите на ставите и мускулите. С течение на възрастта синтеза на глюкозамин от организма намалява и това води до развитие на остеопороза, гонартроза, коксртроза и др. Глюкозаминът намалява опасността от развитие на болести на опорно-двигателната система и спомага възстановяването на тъканите след травки.  Хондроитинът е една от най-важните градивни единици на съединителната тъкан. Хондроитинът спира навлизането на хранителни вещества и вода в ставите и възпалените сухожилия, като в същето време не спира проникването на други важни и необходими за съединителната тъкан вещества. Хондроитинът спомага за по-бързото възстановяване на увредените стави и сухожилия, като същевременно с това понижава риска от инфаркт и атеросклероза и спомага за по-бързото заздравяване на рани.  Желатиновият хидролизат представлява колагенов протеин, който се произвежда от избрани колагенови компоненти. Гъбата Шийтаке има силно противовирусно и противовъзпалително действие. Gelatina Forte има силно детоксикиращо действие и изчиства токсините и тежките метали, които са една от основните причини за възпаление на ставите. Консултирайте се с лекар преди употреба при бременност и кърмене.

Състав: 

  Съставки:           в 2 капсули                             в 3 капсули                                    в 4 капсули                    
  Глюкозамин сулфат           200 mg             300 mg             400 mg
  Колагенов хидролизат           130 mg             195 mg             260 mg
  Хондроитин сулфат           120 mg              180 mg             240 mg
  Гъба Шийтаке на прах              40 mg                60 mg               80 mg
Помощни вещества: пълнител - магнезиев стеарат      

Начин на употреба:

От 2 до 4 капсули дневно, половин час след храна. За оптимален ефект ползвайте продукта минимум 6 месеца.

Специални указания:

Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Производител:

Хербамедика

Страна на произход:

София


 

Информирай се за горещи

промоции до -36%