Количка

0
 
Код:  27766 
тегло  0.100 кг
Производител: Haya Labs
Страна на произход: САЩ
Опаковка: x60
Лекарствена форма: капсули
Активни съставки: витамин Е

Haya Labs Витамин Е Микс 400 IU х60 капсули

Цена: 22.00лв.
Всичко от: HAYA Labs
(16 глас/а)

НЯМА НАЛИЧНОСТ

Haya Labs Vitamin E Natural Mixed Tocopherols 400 IU / Хая Лабс Витамин Е Натурален микс от токофероли 400 IU е хранителна добавка под формата на гел-капсули. Всяка капсула съдържа 400 IU смес от активни токофероли - d-алфа, гама, бета и делта. 


Витамин Е е мощен естествен антиоксидант, който предпазва клетките от оксидативен стрес и вредното въздействие на свободните радикали. Витамин Е спомага за забавяне процесите на стареене и стимулира изхвърлянето на токсините от организма. Той предпазва другите мастноразтворими витамини от окисляване, като спомага за усвояването на витамин А.


Витамин Е влиза в състава на колагеновите и еластиновите фибри на междуклетъчното вещество. Токоферолът предпазва от повишена съсирваемост на кръвта и действа благоприятно на периферното кръвообращение. Участва в биосинтеза на белтъците, пролиферацията на клетките, образуването на гонадотропините и плацентата.  


Специални указания:

Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Състав в 1 капсула: Витамин Е - 400 IU.

Приема се по 1 капсула дневно, препоръчително по време на хранене.

Информирай се за горещи

промоции до -36%