Количка

0
 
Код:  62748 
тегло  0.080 кг
Производител: GlaxoSmithKline
Страна на произход: Словакия
Опаковка: 75 ml

Parodontax Complete Protection Паста за зъби 75 ml

Цена: 6.55лв.
(7.49лв.)

Брой:

+ -
Добави в

GlaxoSmithKline Parodontax Complete Protection Extra Fresh Toothpaste / ГлаксоСмитКлайн Пародонтакс Комплийт Протекшън Паста за зъби елиминира бактериалната плака, която се натрупва и причинява възпаление. Укрепва венците, като предотвратява възпаления и зачервявания. Има избелващо и освежаващо действие. Дълбоко почиства зъбите и действа превантивно на кървене на венците.


Кървенето на венците обикновено се причинява от плаката - лепкавият бактериален биофилм, който постепенно се натрупва върху или между зъбите ви. Ако бактериите от плаката не бъдат премахнати, те могат да възпалят венците, а това да доведе до зачервяване, кървене и възпаление. Кървенето на венците може да е признак на заболяване. Ако не бъдат предприети мерки, проблемът може да се задълбочи и това да доведе до лош дъх, зачервени и подути венци, рецесия на венците и евентуална загуба на зъба. Клиничните проучвания показват, че при употреба два пъти на ден, пастата помага за спиране и предотвратяване кървенето на венците. 


Специални указания:

За външна употреба. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Sodium Bicarbonate, Aqua, Glycerin, Hydrated Silica, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Xanthan Gum, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Titanium Dioxide, Steviol Glycosides, Limonene, CI 77491.

 

Четкайте зъбите два пъти дневно, но не повече от три. Да не се използва при деца под 12-годишна възраст.

 

Информирай се за горещи

промоции до -36%