Запишете се за нашия нюзлетър, за да получавате специални промоционални предложения, които не можете да намерите на сайта.

Количка

0
 
Всичко от: Evital
Код:  65410 
тегло  0.050 кг

Хепатохелп за нормалната функция на черния дроб 30 капсули - Evital

(5 глас/а)
Цена: 14.70лв.

НЯМА НАЛИЧНОСТ

Уведомяване по Е-майл

Хранителна добавка във вид на капсули за поддържане на доброто състояние и правилното функциониране на черния дроб, като предпазва на тялото от токсини и премахва бактериите от кръвта, благодарение на съдържащите се в продукта съставки с хепатопротективно действие. Evital Hepatohelp защитава черния дроб, подпомага детоксикиращата му дейност и стимулира възстановителните функции и регенерацията на черния дроб. Хепатохелп съдържа холин, който подкрепя дейността на черния дроб и може да намали уврежданията му, причинени от хепатит или редовен прием на алкохол. Недостигът на холин води до затлъстяване на черния дроб. Съдържащите се фосфолипиди влияят благоприятно при пациенти със затлъстяване на черния дроб. Фосфолипидите действат противовъзпалително, противофиброзно и регенериращо и помагат аз подобрение на състоянието при хора с интоксикация. Витамин B6 допринася за нормализиране на енергийния метаболизъм, а в комбинация с Ниацинът и витмаин B12 намаляват умората и отпадналостта. Витамин Е е мощен антиоксидант, които предпазва черния дроб от вредното влияние на свободните радикали. Хепатохелп подкрепя организма при стресови ситуации, които са другия основен причинител за неправилното функциониране на черния дроб. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Продуктът представлява хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Дръжте на място, далеч от достъпа на деца! Да не се съхранява при температура над 25 С.

 

 

 

 

 

Регистрирайте се в нашата онлайн аптека, за да получавате бюлетин с актуални промоции, сезонни предложения и информация за нови продукти. В секцията "Актуални теми" можете да се запознаете със статии по различни здравни въпроси. Разгледайте новия брой на ежемесечното ни издание 36.6 ЗА МЕН - създадено с грижа за Вашето здраве, красота и по-добър живот. В Аптеки 36.6 ние ценим Вашето мнение и се радваме на обратна връзка от нашите клиенти, защото вярваме в нашето мото: Аптеки 36.6 - винаги близо до Вас!

СЪСТАВ НА ХРАНИТЕЛНИТЕ ВЕЩЕСТВА
За 1 капсула    %RDD*
Фосфолипиди    300.0 mg     
Холин битартарат    41.2 mg     
Ниацин    10.0 mg NE    62.5
Витамин Е    12.0 mg α-ТЕ    100.0
Витамин В6    10.0 mg    714.3
Витамин В1    6.0 mg    545.5
Витамин В2    6.0 mg    428.6
Витамин В12    2.5 μg    100.0
*RDD - препоръчана дневна доза съгласно EU Directive.

Още...

По 1 капсула на ден.

Още...

Виж още от Evital