Количка

0
 
Код:  34812 
тегло  0.050 кг

Borola Липибор при висок холестерол х30 капсули

Цена: 16.20лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Borola
(4 глас/а)

Хранителна добавка, която притежава три взаимно потенциращи се съставки - поликозанол, ниацин и бета-глюкан. Lipibor регулира нивата на холестерол в кръвта като понижава "лошия" (LDL)  и повишава "добрия" (HDL) холестерол, като това предпазва органзима от развитие на атеросклероза. Липибор предпазва от образуването на тромби и подобрява проводимостта на кръвоносните съдове, като същевременно с това повишава имунитета и общото здравословно състояние на организма. За най-добри резултати ви препоръчваме да комбинирате употребата на продукта с подходящ здравословен хранителен режим и с физическа активност. Съдържащите се висококачествени екстракти в Липибор са стандартизирани, което гарантира абсолютната ефективност, безопасност и клинична чистота на продукта. Продуктът е хранителна добавка и следва да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Препоръчва се да се съхранява на сухо, прохладно и недостъпно за деца място при температура под 25 градуса. Далеч от пряка слънчева светлина.

 

 


Всяка капсула съдържа висококачествени стандартизирани екстракти на:
Policosanol (Поликозанол) – 10mg
Niacin (Ниацин) – 10mg
Beta-glucan (Бета-глюкан) – 300mg

 

 


Препоръчителната начална доза е 1 капсула по време на вечеря или  преди лягане, тъй като синтеза на холестерола е повишен през нощта.
Lipibor има положителен ефект върху контрола на холестерола още през първите 6-8 седмици на употреба. Ефектът може да настъпи и до 12 седмици. При необходимост дозата може да се увеличи – до 2 капусли дневно, приемани по 1 по време на обяд и вечеря.
Препоръчваме Lipibor да се приема, ако нивото на холестерола  надвишава 5.17 mmol/l. При нива на холестерола  между 5.17 – 6.20 mmol/l, по 1 капсула Lipibor дневно; ако нивото на холестерола е по-високо от 6.20 mmol/l, по 2 капсули дневно.

Информирай се за горещи

промоции до -36%