Количка

0
 
Код:  23127 
тегло  0.050 кг

Феминорм за менопауза х30 капсули

Цена: 11.25лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Borola
(10 глас/а)

Хранителна добавка, която притежава стандартизиран екстракт от червена детелина, богата на естествени фитоестрогени. Feminorm подкрепа дамите през периода на менопауза, също така облекчава симптомите като горещи вълни, депресия, болки в мускулите и ставите, промени в настроенията и тн. Феминорм се препоръчва за намаляване на оплакванията при менопауза и предменструален синдром (ПМС), при нарушения в менструалния цикъл и при хормонални нарушения. Феминорм подобрява дейността на женската полова система, нормализира хормоналните нива, възпира развитието на остеопороза, подобрява проводимостта и еластичността на кръвоносните съдове, регулира холестерола и подкрепя сърцето и сърдечно-съдовата система. Феминорм е идеална безопасна алтернатива на хормоно-заместителната терапия за преодоляване на смущенията при менопауза. Феминорм е фективен и за предотвратяване на атрофични промени на кожата и лигавиците при менопаузата, както и при операитнво отстраняване на яйчниците. Феминорм е под формата на растителни капсли, кеото го прави подходящ и за употреба от вегетарианци. Процесите на стандартизация, гарантират абсолютната ефективност, безопасност и клинична чистота на продукта. Продуктът е хранителна добавка и следва да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Препоръчва се да се съхранява на сухо, прохладно и недостъпно за деца място при температура под 30 градуса. Далеч от пряка слънчева светлина.

 

 


Всяка капсула съдържа 250mg стандартизиран екстракт от Trifolium pretense (специален вид червена детелина), съответстващ на 20 mg изофлавони, с най-мощният естрогенно-подобен ефект – генистеин, дайдзеин, биоканин и формононетин. Процесът на стандартизация гарантира чистотата и ефективността на всяка капсула.

 

 


Два пъти дневно по 1 капсула след хранене, при нужда 3 пъти по 1 капсула.
Срещу остеопороза допълнително Osteobor Forte по 1 капсула дневно.

Препоръчваме да започнете приема, когато усетите нарушения в хормоналния баланс на организма. Обикновено тази промяна е след 35-годишна възраст, но промените са твърде индивидуални.

Действието не настъпва веднага. Оптималният срок за въздействие е различен за всяка жена. При Feminorm обикновенно са необходими 4 седмици за желан ефект.

Информирай се за горещи

промоции до -36%