БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

ХОРОСКОП за месец юли 2024

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Овен

Възможно е да имате проблеми с крайниците. Възможни са инциденти, свързани с травми, така че бъдете внимателни по време на летните си пътешествия. За тези от вас, които спортуват – не се натоварвайте прекомерно. Добре е да направите профилактика на заболявания, свързани с белите дробове, ако имате такъв тип проблеми.

Телец

Във втората половина на месеца е възможно да сте твърде емоционални, импулсивни и напрегнати, което може да доведе до разстройство на съня ви. Препоръчва се да избягвате остри и пикантни храни, както и кафе и алкохол. Възможни проблеми със сърдечно-съдовата ви система засилват опасността от хипертонични кризи.

Близнаци

Родените във втората декада на Близнаци (от 01-10 юни), които имат хронични заболявания, са най-уязвими през настоящия месец. Възможно е обостряне на проблемите им, затова е добре да посетят профилактично своите лекари. Храненето трябва да бъде ограничено и балансирано, защото опасността от стомашно-чревни вируси е засилена.

Рак

По отношение на здравето, това е стабилен и относително благоприятен месец. Възможно е обаче да има засилена тревожност от предстоящи трансформации в живота ви. Това може да се отрази на нервната система и, ако имате такъв вид проблеми, е вероятно да се засилят симптомите.

Лъв

Стомахът и цялата храносмилателна система са уязвими до 22 юли. Особено препоръчително е да избягвате въглехидратите през настоящия период. Усвояването на захарта ще е нарушено и, ако имате проблем с кръвната захар, е добре да спазвате стриктен режим.

Дева

Профилактиката и вниманието към стари заболявания са основните грижи през настоящия месец. Както сега, така и през останалата част от годината, трябва да сте особено внимателни и концентрирани върху здравето си. Не пренебрегвайте симптоми, не отлагайте посещение при специалист и направете профилактичните си изследвания, ако сте ги пропуснали през годината.

Везни

Спокоен и относително балансиран месец предстои за вас. Тези от вас, които имат проблеми с отделителната система, е добре да увеличат течностите, защото е възможно активиране на възпалителни процеси в тази област. Периодът е подходящ за балансиране на теглото, така че режимите, които спазвате, ще имат добър резултат.

Скорпион

През настоящия месец е засилена тенденцията към травми (порязвания, изгаряния, удари), които могат да се дължат на вашата импулсивност и прибързаност. Бъдете особено внимателни на плажа, при извършване на физически труд, както и при приготвянето на храна. Не бързайте – това е мотото на месеца. Решения, взети прибързано в този период, могат да имат неблагоприятно развитие.

Стрелец

Тенденцията, започнала в предишния месец към засилване на апетита, продължава. Невъздържаността в храненето може да доведе до разширяване на стомаха и нарушаване на секрецията на ензими. Това засилва проявите на гастритни и колитни болки. Бъдете умерени в храненето и много внимателни в съчетаването на храните.

Козирог

Спокоен и балансиран месец ви предстои. Енергията ви за работа обаче не е силна, така че ако имате възможност, планирайте си почивката през този месец. Тези от вас, които страдат от артритни проблеми, е възможно да имат обостряне на симптомите.

Водолей

Критичен месец по отношение на тенденциите за проява на сърдечно-съдови заболявания. Особено силно е влиянието през последните 10 дни. Избягвайте излагането на слънце, яжте лека храна и приемайте много течности. Задължителна е профилактика за хората със сърдечни заболявания. Хипертониците е възможно да имат рязка проява на високо кръвно налягане. Следете го ежедневно.

Риби

Възможно е да задържате вода повече от обикновеното. Намалете приема на солени храни и се хранете много балансирано. Възможно е да имате проблеми с долната част на краката, затова не се натоварвайте. Изостряне на алергични проблеми.

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари