БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

ХОРОСКОП за месец август 2024

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Овен

До средата на месец август се пазете от претоварване. Възможни са главоболие, преумора и безсъние. Ако можете да планирате почивката си в този период, това ще е много добре за вашето здраве. Във втората половина на месеца навлизате в благоприятен период, в който имате подкрепа при отказването на вредни навици. Възползвайте се.

Телец

През настоящия месец имунната ви система може да бъде по-слаба и да сте податливи на вирусни заболявания. Това е особено актуално през втората половина на месеца, когато се активизират и процеси, свързани със засилване на симптомите, касаещи гърло, възпалителни процеси, свързани със сливиците. Следете кръвното си налягане.

Близнаци

Тези от вас, които имат проблем с белодробни заболявания, трябва да бъдат особено внимателни в настоящия месец. Има вероятност от засилване и остро протичане на заболявания, свързани с бели дробове. Месецът не е подходящ за интервенции, свързани с крайници, както и за започване на физиотерапия. Ако ви е възможно – отложете за септември.

Рак

Стабилен и благоприятен по отношение на здравето месец ви очаква. Добре е да се възползвате от профилактични методи за засилване на имунната си система, да намерите вашият начин на хранене и движение. Всичко, което е свързано с профилактика и стабилизиране на здравето, ще има стабилен и дългосрочен резултат.

Лъв

Тези от вас, които имат проблем със сърдечно-съдовата система и гръбначния стълб, трябва да бъдат особено внимателни във втората половина на август. Силните аспекти на напрежение е възможно да предизвикат хипертонични кризи и усложнения на проблемите с гръбнака. Не пренебрегвайте симптомите и не отлагайте посещението при специалист.

Дева

Забавете темпото и не се претоварвайте през настоящия месец. Имате нужда от почивка, от смяна на обстановката и е добре да се възползвате максимално от летния месец, за да натрупате сили за есента. Проблемите при вас през настоящия период са свързани с претоварване (физическо и психическо). Възможно е да имате проблеми със съня през първата половина на месеца. При тези от вас с автоимунни проблеми е възможно изостряне на симптоматиката.

Везни

Възможно е обостряне на алергиите през настоящия месец. Тези от вас, които страдат от алергии, трябва да бъдат особено внимателни, защото са възможни силни реакции. Характерна е повишена чувствителност към лекарствени препарати и алкохол. Бъдете особено внимателни с храната, защото опасността от натравяне е завишена.

Скорпион

Месецът е крайно неблагоприятен за планиране на оперативни интервенции, свързани с полова система и дебело черво. Вероятност от грешни диагнози и неправилно лечение. Изчакайте септември преди да взимате окончателни решения за здравето си.

Стрелец

И в настоящия месец продължава дълъг за вас период, в който темата за здравето ще бъде голямо предизвикателство. Ретроградният Меркурий в първата половина на месеца може да се отрази неблагоприятно при развитието на заболявания, които са започнали преди това. Не бързайте да сменяте лекар или лечението в този месец.

Козирог

Темата за здравето ви е стабилна и по-скоро ще наблегнете на профилактиката през настоящия период. Възможно е да нямате времето да почивате активно, защото ситуациите предполагат промяна на решенията в последния момент. Внимавайте с нивата на кръвната захар и не злоупотребявайте с алкохол и въглехидрати.

Водолей

Повишен риск от проблеми, свързани със сърдечно-съдовата система. Пазете се от слънцето и не се претоварвайте с обилно хранене. За тези от вас, които имат проблем с кръвоносни съдове и сърце, периодът може да бъде много предизвикателен. Добре е да почивате повече и да не натоварвате нервната си система.

Риби

Активното движение и спортът могат да бъдат причина за травми на крайниците в настоящия месец. Ако ви е възможно, избягвайте физическите натоварвания, както и заниманията с продължителни преходи. Повишен риск от травми по време на път. Бъдете по-скоро пасивни в настоящия период.

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари