БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

ХОРОСКОП за месец юни 2024

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

Овен

Настоящият месец се характеризира със силна динамичност, контакти и възможности за ползотворни пътувания. Подходящ е за подписване на договори, предприемане на нови начинания и планиране на пътувания. Възползвайте се от новите възможности, които ще идват при вас. Спортът и движението на открито ще ви се отразят много добре. Ограничете мазнините и ядките през настоящия месец.

Телец

Стресът и динамиката на месеца вероятно ще натоварят нервната ви система. Възможно е да имате проблеми със съня, така че избягвайте стимулиращи напитки и храни във втората половина на деня. Невралгични болки в ръцете и китките вероятно ще станат причина за посещение при специалист. При тези от вас, които имат проблем с прешлените на врата, е възможно да се появи обостряне на симптомите. Пазете се от вятър и течение.

Близнаци

Регулирайте активността и контактите си в настоящия месец, защото е твърде вероятно да се претоварите емоционално и психически. През настоящия месец е добре да обърнете внимание на практики, свързани с дишането. Занимавайте се активно с йога, правете дълги разходки и най-важното – не бързайте. Рискът от инциденти с превозни средства е засилен, така че карайте бавно.

Рак

Обърнете внимание на сърдечно-съдовата си система и на стойностите на холестерола си. В настоящия месец е засилен рискът от хипертонични кризи и за тези от вас, които имат проблеми, е добре да бъдат особено внимателни. Не е добре да претоварвате зрението си. Ако ви е възможно, не планирайте оперативни интервенции, защото е вероятно раните да зарастват по-бавно.

Лъв

Вероятно ще се чувствате много жизнени и активни през месец юни. Въпреки това организмът ви е уязвим по отношение на простудни заболявания и нарушения в обмяната на веществата. Тези от вас, които имат проблем с шипове, е възможно да имат изостряне на симптомите. Въздържайте се от мазни храни и ограничете въглехидратите.

Дева

Напрегнат и динамичен месец, изпълнен с промени. От вас ще се изисква да бъдете максимално гъвкави спрямо външните промени на света около вас. Това може да доведе до голямо напрежение и проблеми със съня. Възможно е да имате по-чести главоболия, затова е необходимо да увеличите количеството на водата. Във втората половина на месеца направете профилактичен преглед на стомашно-чревния тракт.

Везни

Страстта ви към сладкото може да доведе до рязко покачване на килограми. През месеца се препоръчва режим на въздържание от въглехидрати, защото вероятността от задържане на вода е голяма. Проблеми с глезени и колена могат да ви затрудняват движението. Обърнете внимание на електролитния баланс в организма си.

Скорпион

Фокусът през месеца трябва да е в движението, спорта и закалителни процедури. Уязвими сте от заболявания на носоглътката, ларингити и възпаление на сливиците. Тези от вас с проблем в щитовидната жлеза е добре да направят профилактични изследвания. Избягвайте алкохола.

Стрелец

Месецът е особено критичен за вашето здраве. По-голямата част от влиянията на планетите са в неблагоприятни аспекти към вашата жизнена енергия. Затова е особено важно при появата на проблем веднага да се обърнете към лекар. Белите дробове, възпалителни процеси в стомашно-чревния тракт, проблеми с костната система са сред най-критичните системи при вас в този период.

Козирог

В настоящия месец вероятно ще ви се наложи да се занимавате с хронични проблеми. Възможно е да намерите най-после разрешение и правилна диагноза и лечение на стари проблеми, които не са излекувани и диагностицирани.

Водолей

Вероятно ще усетите липса на жизненост и енергия, което ще ви кара да имате нужда от повече сън и почивка. Това не е здравословен проблем, а индикация за тези от вас, които от месеци са в период на непрекъсната ангажираност. Добре е да вземете отпуска и да посетите планина. Чистият въздух ще ви се отрази много добре.

Риби

Силно критичен период за грешни диагнози и лечение. Тези от вас, които планират посещение при лекар, е добре да не прибързват с лечението, а да поискат второ мнение. Възможни са по-чести реакции към лекарства и храни. Изостряне на хроничните алергии.

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари